AKTUELNO

Njihov odnos je i dalje isti.

Odnos između Lune Đogani i Slobe Radanovića je poslednjih dana zahladneo, a sve to zbog Kristine Kockar. Naime, iako Đoganijeva tvrdi da nije ljubomorna na njegovo zbližavanje sa još uvek zakonitom suprugom, uzrok svih njihovih svađa je upravo ona, tačnije - Slobina komunikacija sa Kijom.

Njih dvoje su tokom ranih jutarnjih časova razgovarali o svojoj vezi. Dok pevač uporno tvrdi da želi da bude sa blogerkom, ona sumnja u njegove reči. Isti razgovor se nastavio i tokom dana.

Niti se vraćam starom životu, niti imam novi koji sam želeo - rekao je tužno Sloba.
Zato što ti želiš staro. Znači da nije bio loš koliko ti pričaš. Zašto si kvario ovo, nisi morao to da uradiš? Ja sam sve u u životu isplanirala. Isplanirala sam i šta ću da ti kupim rođendan i svoj isplanirala - pričala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se ponašaš kao da je kraj. Ja želim da budem sa tobom - sasekao ju je odmah pevač.
Njoj je uvek loše kad si ti sa mnom. Ke*a mi se. Ne želim da ste više osuđuju ni zbog čega. Kako te otima, oduzima, ja ne mogu više da podnesem. Ti si trebao da budeš uz nju, ali nismo trebali da dozvolimo da se raspadnemo - rekla je nervozno blogerka.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov razgovor se vrti u krug. Ona njemu prebacuje da se promenio prema njoj i obrnuto. Još uvek nisu doneli odluku o pomirenju, a kako će biti tokom narednih dana ostaje da saznamo.

Ti se ponašaš kao da te ja mrzim....Ti si se prva promenila prema meni, a tek onda ja prema tebi. Nisi ista osoba. Ja se nikad ne bih promenio da se ti nisi promenila.... Ja sam izabrao da budem sa tobom šta ti nije jasno - rekao je Radanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: LUNA SKUPILA HRABROST, PA SVE PRIZNALA SLOBI: Ne mogu više da glumim i da se foliram! (VIDEO)

Kompletan razgovor Lune i Slobe možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'