AKTUELNO

Bili su najglasniji među ukućanima.

Danas je u Beloj kući održan još jedan porodični sastanak koji ni ovoga puta nije prošao bez mnogobrojnih turbulencija. Najveći problem nastao je zbog neprisustva pojedinih učesnika "Zadruge" za stolom.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je da održite porodični sastanak na kome treba da rešite sve vaše probleme. Da bi sastanci imali smisla neophodno je da budete iskreni i otvoreni. Svi bi trebalo da prokomentarišete trenutnu situaciju. Zadrugari koji imaju sugestije na vođin rad takođe to treba da iznesu sada. Podsećamo da bubice morate nostiti stalno bez izuzetka. Takođe smo doneli odluku da košarku možete da igrate do 12 popodne i posle 18 sati posle podne i ako to ne budete ispoštovali, koš će biti iznesen sa imanja - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Zadrugari su se pobunili zbog svojih cimera koji spavaju i odsutni su za vreme sastanaka, a najbučniji u negodovanju bili su Nemanja Đerić Đekson i Zorica Marković.

Ovo se ne odnosi na Slobu koji ima alergiju, ja sam zbog spavanja izgubio 18 honorara, a neki ovde spavaju do pet popodne, hoću i ja da spavam do tad - rekao je Đekson i napustio sastanak.

Foto: TvPink Printscreen

Ne može ovde svako da pi*a po meni. Ne mogu ja nikog ovde da prevaspitavam - rekla je Zorica i nakon toga takođe izašla iz Bele kuće.

Nakon početnog negodovanja i umalo raspuštanja sastanka, zadrugari su napokon počeli da diskutuju.

Foto: TvPink Printscreen

Retka je kategorija ljudi koji daju sebi za pravo da se smatraju iznad ostalih. Miljana u sedmom mesecu trudnoće sedi za stolom, a neki dozvoljavalju sebi da se valjaju po foteljama. To je ono što mi smeta - rekao je Duško Radonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda od kada se verila sa Mikijem kao da je uhvatila Boga za onu stvar. Pokušavaš da se pretvoriš iz đavola u damu jer ti je Miki skratio rep. Ja tebe volim, malo manje kao čoveka, malo više kao pevača, ali želim ti sve najbolje - iznela je svoje mišljenje Zorica o Nadeždi Biljić.

Autor: R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'