AKTUELNO

Ukućanke su zbunile jedna drugu.

Luna Đogani bila je utučena prethodne noći zbog svog dečka Slobe Radanovića koji je Zadrugoviziju 3 napustio vidno razočaran. Miljana Kulić pokušala je da joj se približi, pa su započele jedan sasvim neobavezan razgovor. Takmičarke su pričale o Slobi, a onda se ukućanka setila kakvo je Kulićeva imala mišljenje o njoj.

Ali, ti si za mene rekla "Dabogda se ne vratila", to me je iznerviralo - rekla je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si rekla za mene da sam loš čovek! Ti si mogla da poveruješ da sam ja to rekla na taj način. Ja sam samo rekla da ne znam gde si i da je lepo što te nema da me napadaš, pa sam zbog toga rekla "Dabogda se nikad ne vratila". Ja sam se zaljubila u Slobu i snosiću posledice zbog toga, vi nemate na čemu da mi zamerite. Nikad nikom ništa nisam ukrala, nisam nikome loše uradila. Ja ne mislim da si loš čovek, samo mislim da nisi normalna, ali u pozitivnom smislu. Mene je ubilo sve ovo definitivno - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana se sažalila zbog svega što Luna proživljava u proteklih nekoliko dana, pa je odlučila da joj objasni da je samo on odgovoran zbog svega, a onda su obe shvatile da je ukućanin bio neiskren.

Tebe ljudi sada osuđuju, a niko ne shvata da se ništa ne bi desilo da on nije učinio prvi korak. On se oseća krivim, povredio je jednu ženu, sada je povredio i tebe. Ona je njemu rekla da definitivno hoće da se razvede - rekla je MIljana.
On je meni rekao da hoće on da se razvede... - bila je zbunjena Luna.
Meni je Kija da je ona to tražila - tvrdila je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Idem da ga nađem, ne mogu da se smirim sad - rekla je Luna.

Luna je odmah krenula da ga potraži, a kako je ovaj razgovor protekao pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

'