AKTUELNO

Kockareva sigurna da njihova veza neće opstati.

Prethodne noći, Kristina Kija Kockar i Luna Đogani vodile su veoma emotivan i iskren razgovor. Njih dve su razgovarale otvoreno o Slobodanu Radanoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Kija je pokušala da predoči Luni šta je očekuje u vezi sa Pinkovom zvezdom kada izađu iz rijalitija i zakorače u realan svet.

Foto: TvPink Printscreen

Ti ćeš, kao što sam i ja, njega da guraš. Guraćeš ga, a imaćeš svoje stvari koje treba da nosiš, a nosićeš i njegove. Ja sam njega vukla. Vučem svoje, vučem i njegovo. Onda će krenuti svađe, kao što je krenulo kod nas. Ja bih volela da se on opametio, ali ne radi to namerno, on je takav. Sve ćeš ti raditi. Bukvalno kao mama. Ti ćeš izaći, pomagaćeš mu - bila je iskrena Kockareva.

Ipak, blogerka nije želela u potpunosti da veruje u reči zakonite supruge svog dečka te je pokušala da ublaži situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DEFINITIVNO KRAJ PRIJATELJSTVA! VELIKA SVAĐA BANETA I MIKIJA ZBOG NADEŽDE: Đuričić nikad suroviji, sasuo Čolaku sve u lice! (VIDEO)

Ja se plašim, pogotovo što se kraj rijalitija bliži. Ok, svesna sam situacije, znam da nema ništa sad. Ja ću mu pomoći na početku, neće biti na ulici, gde god ja budem bila, biće i on sa mnom ali ne bih volela se desi da se to nastavi. Ja ne želim da ti budeš u pravu, niti za to da nećemo uspeti, niti da se on ušuška i ništa ne radi - rekla je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Dok su njih dve razgovarale u pabu luksuznog imanja nadomak Beograda, Radanović je spavao dubokim snom ne sluteći o čemu govore njih dve.

Kako je izgledao ovaj razgovor, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'