AKTUELNO

Na ovaj potez ukućanka nije bila spremna.

Nakon što je takmičarka Zorana Stefanov odlukom sms-ova publike osvojila najmanje glasova, pa je samim tim zvanično napustila Belu kuću, usledilo je nešto što niko nije očekivao.

Kako je poznato da je Veliki šef i te kako posvećen Zadrugarima, a voditeljka Dušica Jakovljević se čak i našalila da on nikada ne spava, pokazuje činjenica da je i ovoga puta došao do savršene ideje, a to je realizovano nakon što je vođa Mina Vrbaški pročitala pismo koje je stiglo u Belu kuću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, već nekoliko dana jedna tema trese Zadrugu i možemo reći da je to jedan od glavnih motiva svađa. U poslednjih nekoliko dana govori se o toj temi o tome ko je konzervativan. Mnogi komentarišu Teodorin spot zbog toga što pojedini misle da li je konzervativan ili nije. Sada ćete pogledati spot i videćete da li zaista tako i mislite. Svako od vas treba iskreno da kaže šta misli o spotu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

S obzirom na to da je Miki Đuričić prepoznatljiv po tome da je većinu devojaka u Zadruzi žestoko isprozivao i iskreno im rekao šta misli o njima, on je u ovom slučaju bio i te kako iznenađen, pa je iskoristio priliku da Teodoru pohvali u svakom smislu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam neko ko nema dlake na jeziku. Ovde prelepe mlade devojke, ne zna se koja je lepša. Ja sam očekivao ne znam šta u spotu, ovo su tri prelepe devojke, čak mi je i muzika simpatična, ništa strašno. Seksi spot, ima malo erotike, ali ništa porno ni degutantno. Rijaliti je takva vrsta egzibicionista da ovaj spot ima ciljnu grupu, treba da razmišljamo konzervativnošću! Šta smo sve radili, ovo je ništa! - rekao je Miki.

Ukućanki je bilo neizmerno drago što je milionski auditorijum imao priliku da pogleda ovaj spot o kojem se mnogo pričalo u Zadruzi, a i komentari ostalih takmičara su joj mnogo prijali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hvala produkciji što je omogućila da se čuje moja pesma! Ovo na neki način jeste moja reklama. Krivo mi je što je na ovakav način došlo do toga, ali hvala svakako nema veze. Smatram da nema ništa loše u ovom spotu. Tu se ništa ne vidi, ni grudi ni ono što ne treba. Ja sam neko ko je odrastao uz svetske spotove. Ja podržavam sve što ima granicu, ali treba znati i umeti. U tom momentu sam uradila onako kako sam mislila i to je to - rekla je Teodora.

Njen dečko Anđelo Ranković je po prvi put video spot koji je njegova devojka snimila pre dve godine, a njegov komentar je oduševio sve ukućane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što se mene tiče, ja ovaj spot nikad nisam video. Teodora nikad nije rekla da je konzervativna. Ja ću da se dotaknem teme šta je Sara rekla. Pošto je priča bila da je Dragica prenela informaciju da spotovi počinju kao pornići, druga stvar je ta što sve i da Sara nije rekla da je Dragica loše prenela, Sara je sama komentarisala u toaletu, bilo je baš cinično. Što se tiče spota i pesme, drago mi je što vidim da one ne mogu zajedno, bolje kad je ona sama u pesmi i spotu. Vidi se koliko ona sada ima više prostora da napreduje, mnogo mi je drago! - rekao je Anđelo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta su ostali takmičari prokomentarisali o ovom spotu, možete pogledati u nastavku, kao i spot o kome je Zadruga brujala već danima.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'