AKTUELNO

Ovaj dan će za sve zadrugare biti poseban.

U proteklih sedam meseci zadrugari su u najgledanijem rijalitiju svojim učešćem doprineli mnogo, a verni gledaoci su imali prilike da se svakodnevno uvere u to da su, s obzirom na sve, proživeli najlepše trenutke, a u većini slučajeva bilo je i onih težih na koje pojedinci nisu bili spremni.

Kako im je Veliki šef često prigovarao o njihovim odnosima u Beloj kući gde su žestoke svađe i rasprave nastajale upravo zbog toga što su jedni prema drugima bili neiskreni, došlo je vreme da se neke stvari konačno promene.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Budući da se polako, ali sigurno bliži kraj, bilo je krajnje vreme i neophodno da svi ukućani otvore svoje karte i kažu sve ono što su u mnogim situacijama govorili iza ćoška. Veliki šef je zbog toga poslao pismo, koje će sasvim sigurno otkriti mnoge tajne.

Dragi zadrugari, vreme je da sada i pred svima kažete sve šta imate. Uglavnom, vreme je da održite porodični sastanak. Svako od vas će održati reč i da kaže šta misli o Zadruzi. Važno je da budete iskreni i znate da među vama nisu svi odnosi idealni i nemojte da pokušavate da nas ubedite u to. Zadrugari mogu da kažu svoje sugestije na vođu kao i zamerke, ali je važno da iskren način kažu sve o svojim međuljudskim odnosima. Vreme je da porazgovarate o svemu i da sve probleme rešite kroz razgovor. I samo da znate, Veliki šef i gledaoci vide sve šta se dešava. Potrebno je da javno iznesete sve i pred svima - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Takmičari do sada nisu dobili ovakav izazov, a neizvesno je šta će to ukućani otkriti jedni o drugima, ali jedno je sigurno - ovo će biti buran i turbulentan dan za sve.

Kako biste saznali ko će od njih već danas otkriti velike istine i laži i kako će se situacija u nastavku odvijati ostanite uz televiziju Pink, najpopularniji rijaliti ,,Zadrugu" i najčitaniji portal u Srbiji, Pink.rs.

K. Ristić

#Rijaliti Zadruga

'