AKTUELNO

Iako se mnogima boravak u Beloj kući odužio, pismo Velikog šefa ih je u potpunosti razoružalo.

Tokom sedmomesečnog boravka u Zadruzi, svi zadrugari imali su mnogo prilika da na različite načine pokažu svoje talente, sposobnosti i ono najvažnije, svoje pravo lice. Iako se mnogima u Beloj kući boravak odužio pa su poželeli da krenu svojim kućama, pismo Velikog šefa ih je u potpunosti razoružalo, jer je ovo samo početak kraja svega lepog što im se dešavalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, za ovo pismo šaljemo 300 dinara za voditelje Milana, Boru i Baneta. Želimo da vas obavestimo da će sledeće srede biti emitovana poslednja emisija radio ,,Amnezije" zato se dobro pripremite. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Među prvima bio je nostalgičan Milan Milošević koji je emisiju i osmislio, a nije mu bilo svejedno dok je odgovarao na ovo pismo.

Vreme je da se polako rastajemo, možda će neko da napusti Zadrugu. Potrudićemo se da pripremimo spektakl i drago mi je što sam bio deo ovog projekta - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni Bora Santana nije ostao ravnodušan, pa je iskoristio priliku da se zahvali na svim mogućnostima koje mu je pružila produkcija.

Ja bih da se zahvalim, sigurno je dva meseca trajala emisija. Potrudićemo se da budemo kao što smo i prvi put kad smo počeli. Hvala produkciji što mi je pružila šansu, ja sam se trudio koliko sam mogao, možda i napredujem u ovome - rekao je Bora.

Duško Radonjić je takođe imao sve pohvale za voditelje radija ,,Amnezije", ali je ipak želeo da se osvrne na jednu Zoraninu konstataciju koju je morao da obrazloži pred svima, jer je postojala jedna činjenica koju je morao da razreši.

Foto: RTV Pink

Pratio sam rijaliti od početka i kroz to se povremeno provlačila priča Andrijane, Zorane i tako dalje. Kada Zoka kaže da je Andrijana imala isti život kao i ona... napolju su izašle informacije i za tvoj i njen život. Ne kažem, deca razvedenih roditelja, neostvarenih ljudi kao što sam ja, to vuče posledice. Ali, Andrijanu nije niko maltretirao, njena majka je dobra žena. Želim da kažem da nikada nije bila žrtva porodičnog nasilja, to morate da isključite. Nisam mogao svima da objašnjavam da nisam otac deteta koje je moja bivša žena rodila, a kamoli ovo. Ona ima traume kao dete razvedenih roditelja, ali volimo je svi i to nema veze sa tim. Izbor je naš bio da živimo tako i to je to, čisto da se zna - rekao je Duško.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorana Stefanov nije imala komentar na ovo, ali je dodala da se i te kako oseća nostalgično povodom ovog pisma, bez obzira na sve.

Osećam se nostalgično sad kad čujem da je sledeća emisija poslednja, što znači da se bliži kraj i sve smo bliži kućama - rekla je Zorana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta su ostali takmičari osećali zbog ovoga i da li će im ova emisija ipak faliti pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Rijaliti Zadruga

'