AKTUELNO

Ne ide sve baš glatko.

Danas je izbila prva svađa između najnovijeg ljubavnog para u Beloj kući, Andrijane Radonjić i Nemanje Đerića Đeksona. Reperu je zasmetalo što pevačica nije pokušala da ga zaustavi kada je izašao iz njenog kreveta nakon što se žalila da njihovo maženje može drugačije da se protumači napolju.

Boli me du*e. Ako mi nešto smeta, ja ću ti reći, raskinućemo. Nebitno da li smo zajedno 10 ili 6 dana, da li smo u rijalitiju - odbrusila je Andrijana Nemanji na početku rasprave.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko smo dana zajedno? Ti ne znaš ni koliko smo zajedno. Naravno da ću da izađem ovde za tobom, neću da te pustim da ovde sediš sama i razmišljaš. Plašim se jer sam se skroz opustio sa tobom. Opustio sam se a nisam te... - ostao je nedorečen Đekson ali je svima jasno da misli na se*sualne odnose koje je upražnjavao sa svim ostalim devojkama u rijalitiju osim sa Radonjićevom.

Foto: TvPink Printscreen

Ova svađa se odužila pa su se i emocije raspramsale. Andrijana je nastavila da ubeđuje repara kako sa njim ne želi intimne odnose jer ona nije takav tip devojke.

Ti to potenciraš non stop. Nisam ja bre... Samo da znaš da ću ja svaki put da se iznerviram i da se svađam sa tobom kad je ovakva situacija. Mogla sam u prethodnih deset dana da napravim sto puta isto ovo. Šta sad kao ti si zaljubljen i plašiš se a ja se ne plašim? Naravno da se plašim i ja - uveravala ga je Andrijana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SAKRILE SE OD SVIH, PA SANJU UHVATILA KRIZA: GRCALA u Matorinom naručju, ONA JE TEŠILA! (VIDEO)

Jako bitna stvar sada je da ti nisi u pravu. Da li si imala nekad dečka u rijalitiju? Nemoj da si retardirana. Ovde se ljudi koji su u vezi svađaju. I sad sam ja mogao da iskuliram i da se te posle odljutiš, nasmeješ, ali hteo sam da vidim da li ti ja smetam da spavaš ili je samo tako izgledalo. Ti imaš tripove, ali se praviš frigidna, kul. Ja sam bolestan po pitanju tebe - rekao je Đerić.

Kako je izgledala ova ljubavna svađa, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'