AKTUELNO

Da li su uspeli da reše misteriju današnju misteriju?

Danas su u nedeljnu nabavku u prodavnicu išle Miljana Kulić, Sara Reljić i Sanja Stanković, a nakon kupovine u Belu kuću stiglo je pismo Velikog šefa. U pismu je otkriveno da je iz radnje nestalo 4.000 dinara i da će isti novac morati da vrate pri sledećoj kupovini.

Sve tri zadrugarke pravdale su se da one nisu ukrale novac, a Milan Milošević i Miki Đuričić su kasnije u toku dana razgovarali, a novinar je istakao da je trudna zadrugarka odgovorna za novac koji je nestao.

Po nagovoru Marka je Miljana to uradila - rekao je Milan Milošević.

Foto: Printscreen Youtube

Misliš da bi imao da se kocka? - upitao je Miki Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

Pa naravno, kao i svaka njegova drugarica do sad. Saški je ostao dužan, sve mu je davala. Ja njoj kažem:"Ti njemu daješ, a meni pozajmiš 1.000 i ja ti vratim" - otkrio je Milan.
Vidi, ja Miljani ne verujem da je danas ponedeljak, pardon, utorak.
Pismo je stiglo, 4.000 dinara je ukradeno na kasi. Pisalo je sramno, produkcija se ne šali. Računi su poslati, račun je dobila Sanja, i dobila je Sara, a Miljaninog računa nema. Malopre kad je Sloba pitao za povrće, ona kaže:"Evo ga na računu", a ona kao nema račun. Kako je povrće na računu - iščuđavao se Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Laže bre, ja njoj ništa ne verujem. Žena je kleptoman - rekao je Miki.

O čemu su još razgovarali ovi zadrugari izdvojeni od drugih, ispred sobe za rehabilitaciju, pogledajte u snimcima u nastavku.

Pink.rs

#Milan Milošević

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

'