AKTUELNO

Za obe ima samo reči hvale.

Miljana Kulić je izrazila želju da želi da upozna Seku Aleksić, jednu od najpopularnijih pop-holk pevačica i to joj se i ostvarilo. Njoj se u emisiji Amidži šou ukazala prilika da se susretne sa pevačicom i provede nekoliko sati u njenom društvu.

Foto: Printscreen Youtube

Kako su večeras zadrugari imali priliku da odgledaju isečak iz emisije kada Seka i Miljana igraju igricu "gluvi telefoni". Miljana je bila oduševljena nakon emitovanog snimka i odmah udelila komplimente njenoj miljenici.

To je bilo predivno veče u Amidži šouu. Fenomenalna igrica. Jako je zanimljivo bilo. Meni je neostvarena želja bila da upoznam Seku, ja je mnogo volim. Prvenstveno mi je temperamenta, dama sa stilom. Ona i kada se ugoji i kada je mršava ona to ume da iznese. Prelepa je prezgodna je i prelepo peva i harizmatična je. To je bilo veče za pamćenje - rekla je Miljana.

Foto: Printscreen Youtube

Ovom prilikom Kulićeva je želela da uputi izvinjenje zbog lapsusa koji je napravila u ovoj emisiji da je Seka bolja pevačica od nje.

Naravno i Cecu obožavam. Kada sam uporedila Seku i Cecu, moji lapsusi, kad sam rekla "naravno da će se odlučiti za Seku". Cecu ne računam, ona nema konkurenciju. Ceca je bez konkurencije. Ceca, pa 10 mesta prazno, pa sve ostale - objasnila je Miljana i pozdravila porodicu Ražnatović.

Pročitaje još: POZADINA NA IZVOLTE: Luna se presvlačila, pokazala previše, a onda je URADILA I OVO! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Seka Aleksić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Zadruga - RTV Pink

'