AKTUELNO

Nisu mogli da pronađu zajednički jezik.

Velika svađa nastala je danas u Beloj kući i to zbog muzike. Naime, učesnici su debatovali na temu "Cilj opravdava sredstvo", ali su u međuvremenu došli na sporno pitanje ko više zarađuje, pevači narodne ili zabavne muzike.

Lepi Mića i Tanja Jovićević pokrenuli su ovu temu a onda je Veliki šef odlučio da organizuje novu debatu i to upravo oko ovog pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ovde vladaju narodnjaci, 'odi 'vamo, rokeru! U velikoj ste manjini. Propali ste - vikao je Mića što je Tanju jako isprovociralo.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se slažem da se ne može živeti bez nekih stvari. Recite slobodno propala rokerka, ali ja nisam propali čovek. Manjina je menjala svet. Mi smo dobili šansu da vaskrsnemo, a vi možete samo dole. Nema šta ja da debatujem, jer moj život svedoči o mom stavu - odgovorila mu je Jovićevićeva.

U njihovu raspravu se umešala i Snežana Mišković Viktorija koja se osećala prozvano zbog Mićinih reči.

Foto: TvPink Printscreen

Klekni kad izgovaraš ime Zdravka Čolića! Klekni! Ti nisi ni narodnjak, ti si ništa - povikala je Viktorija.

Nakon ove rasprave započeta je nova debata na temu "Zabavnjaci protiv narodnjaka". Kristina Kija Kockar je bila voditelj debate. Narodnjake su branili Nadežda Biljić i Bora Santana, dok su stavove zabavnjaka zastupali Filip Đukić i Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja živim od narodnjaka. Smatram da se od zabavnjaka u ovoj zemlji ne može živeti. Zabavnjak ne može da me naježi, da me natera da zaplačem - odbranila je stav svoje ekipe Nadežda.

U toku ovog kratkog izlaganja nastala je rasprava pa je umesto Miće na stranu zabavnjaka stao Nemanja Đerić Đekson dok se Mića odmah premestio na stolicu koja znači da brani stavove narodnjaka. Ipak, Nadežda se ubrzo vratila na svoje mesto i nastavila da zastupa narodnjake.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZBOG OVOGA ĆE SE ZADRUGARI OSEĆATI KAO KOD KUĆE: Evo šta im je stiglo na adresu Bele kuće! (VIDEO)

U modernoj narodnoj muzici se propagiraju nemoralne vrednosti, droga, prostitutke, alkohol i mlade generacije misle da je to sve u životu - izneo je svoj stav Filip kao zastupnik zabavnjaka.

Kako je izgledala ova debata, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'