AKTUELNO

Poverio se Matoroj koja je pokušala da ga uteši.

Mina Vrbaški i Tomislav Panić danas su naprasno raskinuli. Naime, maneken je naveo da ne želi više da igra njenu igru, a zatim je porazgovarao sa Jovanom Tomić Matorom i otkrio joj pozadinu celog događaja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jovana mu je ispričala da nije mogla da poveruje u Mininu verziju priče da su raskinuli jer ona nije dobro i, kako je navela, nije sva svoja. Maneken se nakon ove informacije otvorio i priznao šta se desilo između njih dvoje.

Mi kad legnemo u krevet, ja je pitam od tad kad je počela tako da se ponaša, pitao sam je da li imamo problem neki, ona kaže "ne znam šta je", kaže ne nemamo problem. Ja neću da je molim da budemo zajedno. Ona mene na igri danas, kao svog dečka pita "je l' ti beše učestvuješ". Nju sujeta ubi. Druga stvar, ja sam mnogo težak i moraju se znati neki kodeksi ponašanja i kroz vezu i kroz život - rekao je Toma.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Janjuš je DISKVALIFIKOVAN i mora da plati ovu sumu novca, a evo koji zadrugar je NAGRAĐEN! (VIDEO)

U tom trenutku si joj trebao. Vuk dlaku menja, ali ćud nikada. Ja sam rekla da ćeš ti nju da smoriš kad tad - rekla mu je Matora.

Panić se složio sa ovim stavom a kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Mina Vrbaški

#Tomislav Panić

'