AKTUELNO

Ukućani su se zbog ovog zadatka žestoko posvađali.

Kako su svi zadrugari uživali tokom čitavog dana, Veliki šef im je poslao pismo koje je od ukućana zahtevalo veliku odgovornost - u pitanju je, naime, važan zadatak u vezi sa predstojećim uskršnjim praznicima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, kao što znate u nedelju je uskrs pa je neophodno da se uradi sve kako bi se ovaj praznik proslavio u miru i blagostanju. pre svega, treba da se dogovorite ko će biti zadužen za farbanje i ukrašavanje jaja. Nadamo se da ćete ovaj zadatak uspešno obaviti da jaja budu lepo ofarbana i da ih nećete kriti. Odmah se dogovorite ko će srediti kazino, pab, ko će biti zadužen za dvorište,a ko za kuću, jer u takvoj prljavštini ne možete dočekati Uskrs. Ovoga puta će vođa odrediti ko farba jaja, a ko će sređivati. Mora kontrolisati da li su zadrugari koji su preuzeli odgovornost na sebi to i ispoštovali - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Takmičari su se pobunili oko toga ko će šta uraditi od svega što je Veliki šef ponudio, a onda je Miljana Kulić kao vođa ekipe donela svoju odluku. Ona je odredila - pab će čistiti  FIlip i Đekson, dvorište Teodora i Anđelo, spavaću sobu Luna Đogani, dok će Gordana Džehverović će dnevni boravak. Kuhinju će čistiti Sara Reljić i Milan MIlošević, kojima će pomagati Tanja Jovićević, dok je za toalet zadužila Viktoriju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pojedinim ukućanima se ova ideja nije svidela, a među njima bili su Milan i Sloba koji su oštro osudili njenu odluku.

Nemoj ti meni da naređuješ šta ću ja da radim, to ti kažeš, a opet si slagala da nemaš cigare a 6 paklica imaš, sram te bilo - rekao je Milan.
Neka spava i neka je kazne, Luna neće raditi ništa! Ti nemoj svoje frustracije da lečiš na Luni, šabanko! - rekao je Sloba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je Miljana smatrala da je u pravu i da su njene odluke i te kako ispravne, ona je Luni uputila niz kritika zbog odbijanja zadatka.

Svi kažu da vi samo spavate i da ništa ne radite, šta bi ti falilo da očistiš sobu? Za devojku je sramota da joj bude teško da radi i da se ponaša kao neka baba od 80 godina, ne pomera se! - rekla je Miljana.

Kakvi su bili komentari ostalih ukućana pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

'