AKTUELNO

Iako su mislili da je kraj, žestoka svađa se nastavila.

Nadežda Biljić i Marija Ana Smiljanić žestoko su se posvađale prethodne noći i ni jedna ni druga nisu htele da prestanu da se vređaju čak ni kada je u "Zadrugu" uletelo obezbeđenje.

Kako su ukućani zajedno sa obezbeđem uspeli da spreče eventualni fizički kontakt, Snežana Mišković Viktorija odlučila je da sa Nadeždom u tom trenutku porazgovara i posavetuje da to nije način na koji treba da rešava svoje probleme.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam njemu rekla, bolje da si ga izd*kao nego što je*eš ovu kalašturu! Ne znaš koliko se smejao. Ti si neko ko ima oba roditelja, ali ti treba muškarac. Ona se nameće i kraj priče - rekla je Viktorija.

Ni ovo nije sprečilo nastavak ove svađe, pa je Viktorija odlučila da se obrati i Mariji Ani.

Ti si mu zamahala repom i naravno da će da se druži sa tobom! On je tebi kao drug, a nastavljaš da razmišljaš da li ćeš da legneš u njegov krevet - rekla je Viktorija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti odlično znaš! Ona mi u inat dolazi i skače na mene, a rekla sam joj trista puta da mi ne prilazi kad sam pijana, znači postoji razlog da se skloni! Sledeći put ću glavu da joj polomim! Znam kakva sam kad sam pijana, nemoj da me čačkaš! - bila je besna Nadežda dok je razgovarala sa Viktorijom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marija Ana je bila raspoložena da do kraja iznervira ukućanku, pa je u dvorištu pronašla metlu i rekla joj nešto što ju je mnogo uvredilo.

Evo sad ću da uzmem metlu i da kažem: Ja sam Nadežda! - rekla je Marija Ana.

Obezbeđenje je sve vreme stajalo između njih dve, a pripita Marija Ana je nastavila da vređa Nadeždu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja nisam sa Banetom, neću da pu*im ku*ac kao ti i neću se je*ati kao ti! Evo, neću raditi nadogradnju, daću ti svoje pare i idi po*uši mu ku*ac, jer on će to za pare da uradi - nastavila je Marija Ana.

Ovo je izazvalo burne reakcije pojedinih takmičara, a kako je izgledala ova brutalna svađa pogledajte u video-klipu koji se nalazi ispod teksta.

K.Ristić

#Marija Ana Smiljanić

#Nadežda Biljić

'