AKTUELNO

Na kraju se ipak dogovorio sa Drvetom mudrosti.

Nakon što su zadrugari dobili opomenu od Velikog šefa zbog varanja u igrici, Marko Janjušević Janjuš je zbog svoje iskrenosti nagrađen.

On je nakon svega otišao u Rajski vrt i sa Drvetom mudrosti porazgovarao o minuloj situaciji. Košarkaš je poželeo da dobije tajni zadatak kako bi malo dopunio svoj budžet, koji je ove nedelje poprilično siromašan.

Foto: TvPink Printscreen

Sad su varali svi, jedino Toma kaže da nije varao i ja mu verujem. Vidiš kako pošteni i iskreni ljudi dobiju nagradu. Hoću da mi daš neki zadatak za 1.200 dinara, jer mi treba za večeras. Te pare mi trebaju za dva piće za mene, dva pića za drugaricu i malo da izvrtim, sa 400 dinara da oprobam sreću - rekao je Janjuš.

Drvo je tražilo od Janjuša dve stvari, prvo da otkrije jednu tajnu a nakon toga da obavi tajni zadatak. Ipak, košarkaš nije imao ni jednu tajnu koja bi zainteresovala Drvo mudrosti, te je zamolio da samo dobije tajni zadatak. Iako mu je Drvo ponudilo čak 2.000 dinara za samo jednu tajnu, Janjušević je ostao istrajan u tvrdnji da ne zna ni jednu tajnu iz Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

Dužan si mi jednu tajnu. Ako ne budeš ispunio tajni zadatak vratićeš mi duplo. Za zadatak ćeš dobiti 1.200 dinara a ostatak od 800 dinara dobićeš kada doneseš tajnu - reklo je Drvo košarkašu.

Marko se zabrinuo da će njegov zadatak biti da ignoriše njegovu najbolju drugaricu, Anu Korać, te je tu ideju odmah odbio i rekao kako taj zadatak nikada ne bih prihvatio.

Za 60.000 dinara to ne bih uradio. Ne bih ni za kakve pare pristao da ignorišem Anu. Ustvari, prihvatio bih za 300.000 evra. Večeras ćeš najverovatnije dobiti tajnu - obećao je Janjuš.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARI MORALI DA IZABERU ŠEST DOBROVOLJACA, a kad su odabrani čuli o čemu se radi PAO IM JE MRAK NA OČI! (VIDEO)

Ipak, Drvo nije želelo da Janjuša stavlja na velike muke, pa mu je dodelilo potpuno drugačiji tajni zadatak.

Tvoj zadatak tokom žurke će biti da često posećuješ Drvo. Tu ćeš dobijati razne informacije koje treba da razglasiš. Ti ćeš večeras biti Drvetov razglas. Često posećuj Rajski vrt - glasio je košarkašev tajni zadatak.

Kako je izgledao Janjušev razgovor u Rajskom vrtu, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

'