AKTUELNO

Misli da je zadrugari nisu shvatili ozbiljno.

Nadežda Biljić prethodne noći imala je žestoku svađu sa svojim, sada već bivšim dečkom, Banetom Čolakom. Nakon ovog verbalnog okršaja, Pinkova zvezda je porazgovarala o svemu sa Ognjenom Amidžićem.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo prvenstveno prijatelji, mislim, bili smo prijatelji jer ga ja više ne smatram za prijatelja. Kao prijatelj, on ne sme da te kanali pred dvadeset ljudi. Malopre je prišao kao mangup i podje*ava me pred svima. Ako već hoćeš da mi pomogneš i da mi ukažeš na neke stvari to bi trebalo da uradiš nasamo a ne pred svima. On je već radio to, nismo pričali dugo tada. Ne želim ništa više da imam sa njim ovde. Meni ne smeta što se on i Marija Ana druže. Samo znam kako je on nju pljuvao, a sad liže. Ja to ne govorim zato što sam ljubomorna na nju već mu to pričam kao prijatelj - rekla je Biljićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se osvrnula i na svoj problem sa alkoholom kao i na spornu situaciju koju su zadrugari više puta prepričavali, kada je Nadežda posle pijanog stanja izjavila kako je igrala za odbojkašku reprezentaciju Srbije.

Ja kad se napijem imam isti san sto puta. Tad sam sanjala da sam igrala sa reprezentacijom. Meni treba duže da se otreznim i da dođem sebi. Mnogo brzo se napijem a mnogo sporo se treznim. Alkohol mi udari u mozak i ide na agresiju. Ja njega (Baneta) nikad nisam ukanalila. Meni je krivo što se sve ovako izdešavalo, ali ja njega više ne gledam na isti način - završila je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PUBLIKA JE REKLA SVOJE: Evo ko je večeras zauvek napustio Zadrugu! (VIDEO)

Kompletan razgovor Pinkove zvezde sa Ognjenom Amidžićem pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bane Čolak

#Marija Ana Smiljanić

#Nadežda Biljić

'