AKTUELNO

Ne mogu da dočekaju da izađu iz Zadruge.

Sloba Radanović i Luna Đogani su u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" uplovili u ljubavnu romansu i bez pardona pred milionskim auditorijumom razmenjuju nežnosti i vode ljubav. Jedan od gledalaca se uključio uživo u Belu kuću kako bi pohvalio njihovu vezu, a onda im uputio jedno sočno pitanje.

Veliki pozdrav za Slobu i Lunu, ja vas obozavam. Uživamo dok se sočno cmačete u toku dana. Imam jedno pitanje "Kada će konačno ta beba" - upitao je gledalac.

Foto: Printscreen Youtube

Blogerka je sa osmehom na licu odgovorila njihovom fanu i ono što je evidentno jeste da je bila oduševljena kada je saznala da neko podržava njihovu vezu. Sloba je odmah doskočio sa rečenicom da je beba već na putu, te "da su u devetom mesecu".

Hvala puno na podršci, znači mi to. Kada će beba, neće skoro, bićete obavešteni. Šalu na stranu, polako, ima vremena... - rekla je kroz smeh Luna.
Što se toga tiče, ne planiramo bebu još uvek, prvo da izađemo napolje da vidimo šta se dešava. Ne bih da bebe rađaju bebe - rekao je Sloba.
Ako bude muško zvaće se Zadrugar, a ako bude žensko onda Zadrugarka - dobacio je Miki.

Foto: Printscreen Youtube

Sloba i Luna su bili oduševljeni kada su čuli reči podrške, ali kako kažu o bebi još ne razmišljaju, već će se fokusirati na svoju karijeru i otvoriti svoju modnu liniju, a krpice za bebu će biti deo njihove kolekcije.

Pročitajte još: ULETELO OBEZBEĐENJE: Zamalo došlo do FIZIČKOG OKRŠAJA između Filipa i Bore, svi skočili da ih razdvoje! (VIDEO)

Ono što oni ne znaju jeste da je sve ovo bila prvoaprilska šala, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'