AKTUELNO

Nema ništa protiv da njegova ćerka uplovi u romansu sa Đerićem.

Po raskidu sa Minom Vrbaški, Nemanja Đerić Đekson sve više vremena provodi u društvu Andrijane Radonjić, a to su svi ukućani, ali i novinari primetili, pa su zbog toga bili jedna od njihovih glavih tema tokom prošle večeri.

Đekson je izjavio da ništa ne želi da pokušava sa Pinkovom zvezdom, jer njen otac Duško Radonjić živi sa njima pod istim krovom. Predstavnike sedme sile je zanimalo da li bi Andrijana pristala da uplovi u romansu sa njim, ako bi to njen tata odobrio.

Foto: Printscreen Youtube

Ako bi mi se neko svideo ovde, ne bih imala problem. Ja svakako znam šta bih smela da uradim, a šta ne. Ne bih se stidela ničega. Đekson i ja smo samo drugari - rekla je Andrijana.

Nakon toga, i Duško je prokomentarisao šta misli o odnosu svoje ćerke i Đeksona, kao i to da li bi odobrio njihovu vezu.

Ja kao roditelj ne mogu da sudim sa kim će i koliko da bude. Što se tiče Đeksona lično, ja njega površno znam, to je činjenica, ne mogu da sudim. Za četvorku ga znam.  Ako bi Andrijana odlučila da bude sa njim, ja ne bih imao ništa protiv. Ako je ona srećna, ja ću biti tri puta srećniji i od srca to govorim - odgovorio je Duško.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da Andrijana ima dečka van rijalitija, ostaje da saznamo da li će se između njih dvoje izroditi ljubav tokom narednih dana ili će sve ostati na prijateljstvu.

Pročitajte još: Kija sa SUZAMA U OČIMA PRIZNALA: Došla sam ovde da RAŠČISTIM sa Slobom! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'