AKTUELNO

Nije se znalo ko se sa kim svađa!

Posle buđenja zadrugarima je stiglo pismo Velikog šefa koje se odnosilo upravo na njihovo spavanje, a zatim je počeo sastanak u toku koga je došlo do žestokih svađa između stanara ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa ikada u ovom delu Evrope "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Zadrugari, s obzirom na to da je spavanje preko dana dozvoljeno predveče i to za samo petoro ukućana u isto vreme, a da je sinoć u istom trenutku spavalo više od 16 zadrugara, na vama je sledeće. Glasaćete i odlučiti ko će biti kaženjne zbog kršenja pravila, kako ne bi bili svi kažnjeni - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Već u prvim minutima sastanka, posvađali su se Lepi Mića i Jovana Tomić Matora u toku izlaganja manekena Anđela Rankovića, dok su Slobodan Radanović i Luna Đogani provocirali Sašku Karan pokretima svojih ruku.

Gospodin Vojke je za stolom uvijen kao mumija. Svi spavamo! Gde je Mina? Evo i sada je u krevetu. Uvek je u krevetu gospođica Mina. Govorim o mladim osobama, prvi legnu i poslednji ustanu na poziv okruženja - govorila je Milica Dugalić.

Foto: RTV Pink

Saška Karan navela je Slobodana Radanovića i Lune Đogani kao osobe koje najviše spavaju, zbog čega su se ovi zadrugari ponovo posvađali.

Ovde si došao i prevario svoju suprugu! I ti nisi spreman na sve?! I ti si dobar?! Ti imaš problem! Ti skačeš non-stop! - rekla je Saška Karan Slobi.

Foto: TvPink Printscreen

Posle Saške, ustala je i Miljana Kulić koja je iznela svoje mišljenje i posvađala se sa Dragicom Janičić koju je nazvala "prepariranom vepricom" koja stalno spava. Na ovo Dragica joj je odgovorila rečima da je svinja.

Vidi kosa na šta ti liči! Žena si na televiziji! Da li treba tako da izgleda žena u dva popodne? A o gaćama, kada ih je promenila, bolje da ne pričamo - pričala je Miljana Kulić.

Foto: RTV Pink

Nekoliko minuta kasnije ponovo su se Slobodan Radanović i Luna Đogani posvađali sa Saškom Karan, koju je najviše povredila reč upućena od strane pevača na račun svih ukućana.

Šta smo mi? Šabani?! To je sve što znaš da kažeš! I Luna što kaže da smo svi debili! Šabani i debili, a vi niste? Vi ste mnogo fini - govorila je Saška Karan.

Foto: RTV Pink

Ti nisi bitan ovde! Što glumiš zvezdu? Zbog tebe se kažnjava, ne zbog mene! Ti si prevarant i lažov! Svi znaju da si prevarant, ozbiljan! Šta si pokazao osim p*denja? - pričao je Milan Filipu.

Došlo je i do oštre svađe između Milana Miloševića i Filipa Đukića, kome je novinar rekao da glumi zvezdu. Nakon ove svađe izbila je i svađa između Slobe i Kije, ali i Ane i Lune, nakon čega su Radanović i Đoganijeva izašli sa sastanka.

Foto: RTV Pink

Ja ću da kažem da me za ovih sedam meseci niko ništa nije natreao. Meni se non-stop spava. Ja sam non-stop umoran. To ko ne razume šta se meni dogodilo ovde... Nikome se nije dogoodilo! Nikome ono što se dogodilo meni. Ni Kristini, ni Luni! Jeste i njima teško! I Luni je preteško i Kristini je preteško - vikao je Radanović.
Je l' me za*ebavaš? Upravu si! - bila je iznenađena Kija rečima koje čuje od svog još uvek zakonitog supruga.

Foto: RTV Pink

Pomoćiću ti ja! - rekla je Slobodanu Kija posle njegove izjave kako nema ništa.
Boli me k*rac za tebe! - izjavio je Slobodan.
A to znam, nemam potrebe da mi govoriš! - odbrusila je Kija Slobodanu.

Slobodan je nakon ove rečenice svoje još uvek zakonite supruge izašao napolje, a zatim se Luna posvađala sa Anom Korać i otišla na klupu u dvorištu gde je bio njen oženjeni dečko.

Debilko jedna! Sram te bilo! Tako meni da se obraćaš! Glupačo jedna! Marš! - govorila je Luna Ani i izašla napolje.

Foto: RTV Pink

Eto, Luna i Sloba samo kada se naljute znaju da izađu. Marš bre balavice! Neka ti tata duva! Neka ti duva tata! - vikala je Saška na blogerku.

Na kraju sastanka kada su ukućani odlučivali ko treba od njih da bude kažnjen zbog spavanja preko dana, došlo je do velike svađe i između Lepog Miće i Filipa Đukića, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze ispod u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'