AKTUELNO

Lepi Mića razotkrio je sve šta Marko Janjušević Janjuš i Ana Korać osećaju.

O odnosu između Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša spekulisalo se od samog starta njihovog učešća u najpopularnijem rijalitiju u regionu, a njihove česte svađe i prepirke ostavile su veliki utisak na sve ukućane, ali i gledaoce kraj malih ekrana.

Svi takmičari imali su priliku da pogledaju video - klip u kojem su Ana i Lepi Mića komentarisali sve šta se između nje i Janjuša desilo, a onda su oni taj razgovor i obrazložili.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo je bilo kad smo se mi posvađali. Ja sam Mići pokušavala da objasnim da mi se nije svidelo ponašanje, a on je meni objasnio zašto se mi svađamo. Ja se ne slažem sa njegovim komentarima, a rekla sam da mi je žao zato što sam videla šta kao prijatelj radi zbog mene, ali mi nije žao zbog toga kako se ponašao - rekla je Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam je pitao zašto tako naglo promeni ponašanje, kao Nemci. Kad se to dešava često to je ili mržnja ili ljubav. I ja sam joj rekao da treba da shvati da je on oženjen, neke stvari treba da dozvoliš, a neke ne. Oni su totalno drugačiji i sad kad se posvađaju... To je više od prijateljstva, manje od veze. Nemoguće je, to radi samo neko ko se mnogo voli, ali sve tek tako ne može - rekao je Lepi Mića.

Janjuš nije mogao da poveruje u sve što je čuo, a onda je odlučio da i on da svoj komentar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Žestoka svađa je bila 2 puta. Jednom je bilo kad je rekla da mi više nije prijatelj, tad sam rekao onu reč i to je to. Druga svađa je bila, ne znam, ne mogu da kažem da je bila u kazinu. Za ostalo niko nije provalio kad se svađamo - rekao je Janjuš.

Za kraj, Ana je demantovala sve što se o njima pričalo, a onda je izjavila nešto što je sve prisutne šokiralo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Igrali smo se malo, ali toga više nema, jer vidim da napolju izgleda ružno. Sad se mazim sa Kijom, čak smo se i kupale zajedno - rekla je Ana.

Ukućani su imali žestoku raspravu zbog ovoga, a šta su još ispričali pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'