AKTUELNO

Kuća je prljava, kao retko do sada i to se mora promeniti! - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Milan Milošević, nakon što je saznao da je on odlukom Dragane Žeželj postavljen za novog vođu, podelio je budžet za ovu nedelju koji je smanjen zbog kazni koje su stanari zaradili prošle nedelje.

Foto: RTV Pink

Posle ovog sastanka, na red je došao još jedan koji se odnosio na higijenu u "Zadruzi", a i ovaj sastanak, kao i svi ostali, počeli su čitanjem pisma koje je poslao Veliki šef svojim stanarima koji su deo najgledanijeg rijaliti programa ikada.

Foto: RTV Pink

Pored svih dešavanja i problema u odnosima, higijena se mora održavati. O životinjama se morate brinuti i obavljati poslove, kako se vaš grad ne bi pretvorio u deponiju! Kuća je prljava, kao retko kada, i to se to mora hitno promeniti. Uglancajte celu kuću, aljkavost je na zavidnom nivou i to se mora hitno promeniti. Situacija sa higijenom je takva da smo veoma zabrinuti za vaše zdravlje! Insisitraimo da se tačno zna ko će se čime baviti i ko će šta da radi - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Vođa je odmah raspodelio ko će šta raditi. Između ostalih, za čišćenje kazina biće zaduženi kao i do sada Saška Karna i Marko Miljković. Milica Dugalić i Tomislav Panić biće zaduženi za dvorište, dok će o pabu brinuti Nemanja Đerić Đekson. Ko će još čistiti po "Zadruzi" pogledajte u video-prilogu.

Foto: RTV Pink

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'