AKTUELNO

Tvrdi da se više nikada neće zaljubiti!

Nadežda Biljić saznala je u toku prošle noći za vreme pitanja novinara šta je Bane Čolak negativno pričao o njoj i njenom fizičkom izgledu, nakon čega je bila na ivici suza, lupala glavom o zid i na kraju rekla da je veoma razočarana u osobu sa kojom je delila posteljinu.

Foto: RTV Pink

Rekao si kako je Nadežda ružna i da izgleda prljavo - rekla je novinarka Banetu Čolaku u toku svog pitanja.

Foto: RTV Pink

To za njen izgled sam rekao, jer ona nije devojka koju ja inače preferiram, ali mi njena energija prija i podiže me. Ćini mi srećnim. To sam rekao Miljani. Ja napolju nikada ne bih prišao devojci kao što je Nadežda, ali sam ovde dosta razgovarao sa njom i svidela mi se. Ja sam rekao u smislu kakav inače izbor devojaka imam, ja to nisam mislio na taj način, ali Nadežda ima te unutrašnje osobine koje se meni sviđaju i naravno da me s*ksualno privlači, inače ne bih bio sa njom u krevetu - govorio je Bane.

Foto: RTV Pink

Pevačica nije očekivala da će čuti ovakve reči, zbog čega je bila vidno ljuta jer je Baneta Čolaka smatrala veoma bliskom osobom, sada je odlučila da stavi tačku na njihovu komunikaciju.

Foto: RTV Pink

Ispala sam budala. Pristrasna jesam, iako sam sebična u odnosima. Mislim da ja očekujem previše od njega kao prijatelja. Ja sam jako, jako, jako razočarana i Bogu hvala ne mogu da se zaljubim više nikada u životu. To govori o njemu. Ja sa njim neću progovoriti do kraja svog života! Ovo meni ne treba! Da pijem kafu sa ovakvim čovekom, meni to ne treba - rekla je Nadežda, koja je bila na ivici suza.

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Nadežda Biljić

'