AKTUELNO

Neko od njih će sutra napustiti "Zadrugu".

Kao i svake subote uveče gledaoci najzahtevnijeg rijalitija na ovim prostorima uživaju u nominacijama. Večeras se u trci za izbacivanje ozbiljna konkurencija i publici neće biti lako da odluči ko od njih četvoro zauvek napušta Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Prethodna nedelja bila je pod vođstvom Tomislava Panića koji je za potrčke odabrao Zoranu Stefanov i Mariju Anu Smiljanić. Iako su one ljute potivnice, tokom nedelje provedene u izolaciji između njih dve nije dolazilo do sukoba.

Zadrugari su večeras birali koju od dve učesnice šalju u trku za izbacivanje. Nakon prebrojavanja glasova Marija Ana je nominovana od strane učesnika. Ona je dobila više nominacija a rezultat je bio 25 prema 9 za to da Smiljanićeva ide u izolaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam očekivala da će komentarisati moju inteligenciju. Iznenadio me je Nadeždin i Kijin glas. Hvala svima na lepim i na ružnim rečima - prokomentarisala je Marija Ana.

Pubika je takođe dala svoj sud, a najmanju podršku ove nedelje dobila je Dragana Žeželj. Ona je večeras takođe nominovan i sutra će se boriti za opstanak u Zadruzi.

Podsetimo, Jovana Tomić Matora je zbog agresivnog ponašanja prema Marku Miljkoviću kažnjena honorarom i direktnom nominacijom, tako da će se i ona naći u trci za izlazak iz Bele kuće, rame uz rame sa Marijom Anom Smiljanić i Draganom Žeželj.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MINA PRIZNALA da još uvek GAJI OSEĆANJA PREMA Đeksonu, Toma poludeo pa se SUKOBIO sa reperom! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Ko će od njih tri napustiti najgledaniji rijaliti u regionu, Zadrugu, zavisi samo od vaših glasova. Ishod će biti poznat već sutra uveče kada će se neko zauvek oprostiti od svojih cimera i iseliti sa luksuznog imanja nadomak Beograda.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - Nominacije

#Zadruga - RTV Pink

'