AKTUELNO

Ne smiruju se!

U toku je emisija "Gledanje snimka". Voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni prilog, a takmičari "Elite" imali su priliku da vide razgovor Mateje Matijevića i Aneli Ahmić. Ona mu je ljubomorisala zbog devojke iz Splita koju je on više puta pominjao.

- Ja sam se ovde zezala, čovek ne može ni da se sprda. Mateja mene ne interesuje kao muškarac. Želim mu sve najbolje, ali me ne interesuje. Simpatije su prošle. Danas pričaju da plačem zbog Mateje, mene ne interesuje i to je za mene završena priča - govorila je Aneli.

- Aneli je pitala da pređe u krevet pored mene, posle toga je promenila priču - umešao se Rajačić.

- Ja njemu nisam prenela poruku od Lane. Ja sam to podržala jer je njegova porodica za to. Ja mogu da prokomentarišem da je ona toliko ljubomorna na ženski rod. Sladi se jer je bio grešan. Primorala je da prizna vezu, raskinuli ste pre nego što sam ušla, a prema meni imaš animozitet. Ja Lanu ne poznajem, ali izgled... Mateja je meni dečko koji je kvalitet, a ti si totalni opozit - komentarisala je Ena Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tebi su članovi njegove porodice rekli da su za nju? - pitala je Ivana Šopić.

- Rekli su mi: "Daj molim te reci da se dozove pameti, blamira se" - otkrilka je Ena.

- Za mene je Ena najgluplja osoba koja je ušla ovde. Šta god da je pitam ona smatra da je ja napadam - dodala je Aneli.

- Kad ti budeš voditeljka tad ću ti odgovarati - odbrusila je Ena.

- Radi mi sve što je Maja, ona imitira Maju. Ne znam da li je dobila instrukcije, ali je ušla sa tim da bude kao Maja i da me napada kao Maja - govorila je Ahmićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. Nikolić