AKTUELNO

Drama bivšeg para u emisiji!

Tokom emisije "Gledanje snimka" voditeljka Ivana Šopić dala je reč Jeleni Marinković kako bi govorila o odnosu sa Urošem Rajačićem.

- On hoće da se vrti priča oko njega. Uroš da je iskren ne bi okretao ploču kao sad, čim je video kako sam reagovala. Video je da smo Ivan i ja spustili loptu, pa se priprema da gazi. On se uneo u rijaliti i stvarno misli da njemu bilo ko veruje - govorila je Jelena.

- Jelena ima selektivno pamćenje - dodao je Rajačić.

- Smenšno je sve što radi, čeka povoljnu situaciju da vidi gde može da fura rijaliti i koja je žena pogodna za njegove smicalice. Sinoć je ustao da me brani, kako gori od mene pričaju. On im je dao za pravo, jer je izmislio da smo imali odnose koje nismo imali. Treba da fura rijaliti kao do sad. Unesi se Uroše, što bolje - nastavila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jelena taktizira sa Ivanom i sa mnom, meni je to jasno. Rekla je da javno treba da joj se izvinjavam, ja sam rekao da ću da uradim kad bude trenutak, a onda da vidim koji joj je cilj i koliko će nastaviti da bude kvarna. U jednom "Narod pita" je pričala stvari za mene koje nisu istina, pa mi se izvinila, a onda došla ovde i nastavila da priča. Uvredilo me je jer laže - poručio je Rajačić.

- Njemu je bitno da neko njega podržava. Mene neka ne podržavaju sa njim, njega slobodno. Glasajte za njega, molim vas - rekla je Jelena.

- Nemoj ja da pričam o skrinšotovima, o kojima nikad nisam pričao. Ona je ta koja se dopisivala sa podrškom. Ja više neću da je gazim, ali ona je za mene jako kvarna - dodao je Uroš.

- Dosta mi je mojih blamova u ovoj i prethodnoj sezoni. Ovo vidim kao nastavak, ovo nije moja stvar. Ne kažem da ide u smeru u kom je bilo, ali vidim tenziju. Ja se nisam ni prošle godine osuđivao da komentarišem Jelenine momke, pa neću ni sad osim ako se na mene ne udari - poručio je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. Nikolić