AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U prvom video-klipu puštenom u emisiji ''Gledanje snimaka'', učesnici su imali priliku da čuju razgovor Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević koji su pričali o njegovoj veridbi sa Milicom Veličković, koju je ona u potpunosti obesmislila. Nakon završetka snimka, voditeljka Ivana Šopić dala je reč Terziću.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sofija je rekla ponovo da je tvoja veridba s Milicom trajala svega deset dana, a ti ništa nisi rekao na to - kazala je voditeljka.

- Mislim da nije ona imala lošu nameru. Nemam šta da kažem - kazao je Terza.

- Ne mislim da sam rekla nešto loše - dodala je Sofija.

- Ovo je za svaku osudu. Rekao sam Sofiji da ne spominje takve stvari, ali ona očigledno nema obzira - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo je katastrofa. Očigledno Sofiju ne zanima kako se Milica oseća sad - kazala je Miljana.

- Sofija se ludo zabavlja. Ne mislim ni da je zaljubljena u Terzu, već da je sve ovo njoj sprdnja čista. Šta da kažem, Terza nije ni svestan u kakvom je Milica paklu. Verujem da će tek postati svestan toga u kakvom se stanju nalazi Milica - kazao je Bebica.

- Mislim da Terzi nije lako dok Sofija vređa Milicu. Ona se poigrav a s Milicom. Verujem da on tek polako postaje svestan toga kako je Milici sad - istakla je Anđela.

- Sofija Terzu testira. Očigledno je da je Terzi treba dosta vremena da ustane i zabrani da vređa ženu koja nosi njegovo dete. Terzina je kompletna krivica. Nema opravdanja za njega, to je činjenica. Njegova je maksimalna krivica. Ona opipava dokle može da ide - kazao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.