AKTUELNO

Uz kaficu su započele razgovor na razne teme, a ticale su se stanara Bele kuće.

Svi ukućani imali su burne događaje iza sebe, pa su se u toku dana prepričavale raznorazne situacije u vezi sa dešavanjima koje su obeležile nedelju. Tako su Nadežda Biljić i Marija Ana Smiljanić imale razgovor koji je bio veoma zanimljiv.

Za FIlipa me napali, kao tebi se on sviđa. I svi na mene zašto ga ja spominjem - rekla je Marija Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Nismo te napali, oni jesu, a ja sam ti rekla da te stvari ne radiš jer stvaraš kontra efekat. Ja sam sinoć imala takve scene, to je bilo plakanje. Je l bi ti želela dete sa Filipom? - pitala je Nadežda
Naravno da ne, da li ste vi normalni? On je rekao da neće vezu sa mnom! - odgovorila je Marija Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam se na Baneta naljutila, mi pričamo o svemu, on meni daje savete i sve to, ali, brate, povuci ručnu. On je dobar pa onda krene da me provocira, rekao je nešto što me je jako iznerviralo, ali setiću se šta je u pitanju - rekla je Nadežda.
Meni Toma tako ide na ku*ac, on je takva pi*kica! Ustajem od stola danas, a on meni kaže da sednem za sto. Što ne kaže Saški to? Desetoro njih ustane, a on ćuti! - nastavila je Marjia Ana.

Foto: Printscreen Youtube

A nije, dobar je on, pričali smo mi danas, sve nas lepo zamoli - branila ga Nadežda.

Kako će ukućani odreagovati kad saznaju da su Nadežda i Marija Ana žestoko prozivale pojedine takmičare ničim izazvane, preostaje da sačekamo.

K.R.

#Marija Ana Smiljanić

#Nadežda Biljić

'