AKTUELNO

Iznenađenje za Kiju i Slobu bilo je i više od očekivanog.

Još uvek zakoniti supružnici Kristina Kockar i Sloba Radanović bili su gosti u najgledanijoj emisiji u regionu, ,,Amidži šou" i svojim prisustvom privukli su toliku pažnju javnosti da je te noći oboren rekord gledanosti, što je za njih bilo potpuno neverovatno.

Foto: TvPink Printscreen

Tom prilikom Drvo mudrosti ih je pozvalo na razgovor da bi im se zahvalilo na učešću, a kako Veliki šef uvek nagrađuje svaki njihov uspeh, ni ovoga puta to nije bilo izostavljeno. Njima je Drvo mudrosti uručilo šampanjac kao poklon, a uz to ih je upitalo kako se osećaju povodom ove informacije i da li u kući postoje oni kojima nije bilo drago zbog ovog događaja.

Pa, super... Meni je baš drago što se desilo tako nešto. Tema baš i nije tako divna, ali ako je zaista tako i ako smo zaista oborili rekorde, drago mi je. Čula sam komentare da je to fora, ali svi znamo kakve je goste Ognjen dovodio od svih zvezda, tako da jedan Sloba i Kija da obore rekorde, lepo je. Nije niko loše rekao ovde ništa, ali ne vole kada čuju bilo koju informaciju spolja, u svakom slučaju niko ništa loše nije rekao. Toma nije verovao, činilo mi se i da MIlan nije verovao - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i uvek bio sam iskren u emisiji, drago mi je da je otišlo u zabavnijem smeru. Drago mi je što sam imao priliku da pevam svoje pesme. Drago mi je što je bračni savetnik pokušavala da razgovara sa nama i da iznese svoje mišljenje, ušla je u dijalog sa nama. Super mi je bilo, Ognjen nas je ugostio, drago mi je da sam bio u emisiji - dodao je Sloba.

Razgovor je trajao kratko, a kada su se takmičari vratili u Belu kuću, Kija je imala želju da ovu vest podeli sa svima, ali i šampanjac koji su zajedno dobili.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo mudrosti je pozvalo Slobu i mene da nam čestita na oborenom rekordu od sinoć, pa nam je poklonilo šampanjac da bismo proslavili, a mi to hoćemo da podelimo sa vama - rekla je Kija.

Detaljno o ovome, kao i o Luninoj reakciji nakon njihovog povratka u Belu kuću pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'