AKTUELNO

Igra istine ih je razotkrila.

"Igra istine" otkriva mnogobrojne tajne koje skrivaju zidovi Bele kuće. Jovana Tomić Matora je priznala pred svojim cimerima sa kojim ukućanima bi vodila ljubav i sve zapanjila svojom konstatacijom.

Sudbina me na put šalje Sanji. Verovatno bih imala seksualne odnose sa Anom Korać. Od jednog trenutka meni je Sara postala neću da kažem ase*sualna. Imala sam neko mišljenje da je ona fina. Definitivno muškarac sa kojim bih imala se*s je Vojke - otkrila je Matora, a onda je Sara priznala da je poljubila njenu simpatiju.

Foto: Printscreen Youtube

Pinkova zvezda je bez pardona otkrila da joj je bilo zanimljivo da oseti kako izgleda ljubiti se sa devojkom koja ima silikone u usnama, pa je Sanju Stanković jednom prilikom poljubila "na blic".

Ja nemam te naklonosti prema ženama. Sanju sam pitala, jer ima te silikone u ustima da vidim kakav je osećaj. Nisam je žvalavila, samo sam je cokila - objasnila je Reljićka.

Foto: TvPink Printscreen

Svi zadrugari su ih pomno slušali i slatko se nasmejali njihovim priznanjima. Matora i plavuša su sa smeškom na licu dočekali ono što je Sara rekla.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Imao je najviše poverenja u njega, a onda ga i on IZNEVERIO! Milan UVREĐEN zbog Mikijevih reči: On meni kaže da sam ja najveći DŽUKAC! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Zadruga - RTV Pink

'