AKTUELNO

Zadrugarka otvoreno priznala šta joj u Beloj kući fali.

Kako bi svi u zadruzi rešili svoje probleme i nedoumice, Veliki šef iz tog razloga organizuje suđenje, a tako je ovoga puta Luna Đogani tužila Slobu Radanovića zbog jedne fascinantne situacije. Naime, ona je nakon što je Sloba izašao iz izolacije poželela sa njim malo prisniji odnos, a on je to odbio iz razloga što ne želi da svima koji ga poznaju stvara neprijatnu situaciju.

Tom prilikom Veliki šef uputio je jedno pismo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, s obzirom da juče nismo stigli da rešimo sve slučajeve suđenja, danas se nastavljaju. Luna je tužila Slobu jer nije želeo da ima seksualne odnose sa njom, a njegov izgovor je da je umoran. Niko nije angažovao advokata, Saška će voditi ovaj slučaj - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Saška Karan je dala reč Luni, a ona je otvoreno priznala da je sve to istina i obrazložila kako je do toga došlo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dobar dan svima, nemojte biti nervozni, opustite se. Istina je da je jako teško imati se*s i opušten život, zato što su kamere oko nas, a mi ne želimo da se to vidi. On je bio u izolaciji tri nedelje, nismo imali nikakvu akciju, nežnosti, milovanja. Ja sam jedva čekala da se vrati i da budemo zajedno. Međutim, razboleli smo se oboje, bili smo loše. I kad sam ja poželela da se to desi, on je meni rekao da je umoran i da ne želi da to radi u krevetu. Mi ne želimo da dođe do toga da nama puštaju snimak. A ja sam takva, hoću da dobijem sve i odmah, razmažena sam - rekla je Luna.

Sloba je i te kako razumeo njenu potrebu, ali je i on imao odgovor na ovu situaciju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam to njoj uvek govorio zbog nekog poštovanja. Ne razmišlja unapred, ja sam joj rekao da možemo da imamo odnos uvek, ali znam da bi joj bilo neprijatno. Ja sam se pazio gde mi ruka ide, samo da neko ne pomisli nešto pogrešno, jer znam da svi gledaju. U tom trenutku sam tu rečenicu rekao iznerviran, da treba da je je*em pred svima. Bilo je kao da ne želim, a želim isto koliko i ona. Ne možemo zbog kamere jer sve je okrenuto ka nama - rekao je Sloba.

Luna i Sloba dali su svoju završnu reč, a Saška je presudila u njegovu korist.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vreme je najbolji pokazatelj za sve, ja imam jedno posebno mišljenje o njima. Biću realna. Sloba, bez obzira na sve imao je istu želju za se*som. Smatram da je ovog puta postupio kao pravi džentlmen, muškarac. Razmišljao je svojom glavom, tako da svaka čast za to, jer svakako bili vi zajedno ili ne, taj snimak bi postojao i ne daj Bože da se raziđete, pa njihova deca da gledaju, to je jako ružno. Sloba nije kriv  - rekla je Saška.

K. R.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'