AKTUELNO

Nisu mogli da se dogovore, pa je Veliki šef morao da reaguje.

Iako je snimanje serije već trebalo da počne, zbog pojedinih ukućana moralo je da se obustavi. Naime, pojedini takmičari nisu želeli da prihvate uloge, a Veliki šef je zbog toga uputio pismo na adresu Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako ste dobili lep i kreativan zadatak, vi još uvek ne možete da se dogovorite ko će biti u kojoj ulozi. Morate odmah da se dogovorite, neophodno je da imate sastanak kako biste uradili nešto konkretno kako bi zadatak mogao da počne - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Iako su ukućanke ostale pri tome da ne žele da učestvuju, Marija Ana Smiljanić obrazložila je zbog čega je odbila da bude deo ove priče, pa je zbog toga stvorila žestoku raspravu.

Foto: TV Pink Printscreen

To su kompleksi, namerno to radite! Ti uvek jedva čekaš da kažeš nešto protiv mene samo da bi Filip i ja bili u svađi i uspeo si u tome! Tebi se Filip sviđa pa zato to radiš, priznaj svoje se*sualno opredeljenje! - rekla je Marija Ana Milanu Miloševiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si bolesna! Ušla si ovde kao pevačica, ispostavilo se da si ku*va! Znaš li koliko mene briga za moje opredeljenje, ku*vo - odgovorio joj je Milan.

Podsetimo se da je Marija Ana odbila da snima seriju samo zbog toga što su FIlip Đukić i Zorana Stefanov dobili glavne uloge, što je takmičarki i te kako zasmetalo. A kakva je ideja i scenario Slobe Radanovića i Milana MIloševića pogledajte u nastavku.

K. R.

#Rijaliti Zadruga

'