AKTUELNO

Njegove poslednje reči!

U toku je emisija 'Narod Pita'. Večerašnji voditelj Milan Milošević ugostio je Marka Janjuševića Janjuša i Milenu Kačavendu.

Foto: TV Pink Printscreen

U program se uključila gospođa Beara koja je Janjušev fan:

Veliki pozdrav za Milenu i za mog omiljenog Janjuša, njega kad sam videla bilo mi je drago. Aneli piše neke emotivne statuse sa nekom pesmom, ja se iskidam i neću više da čitam, ubi se plakajući. Toliko si čoveče tvrdoglav, smiri se malo, otkud tebi da će ona naći nekog u novoj sezoni. Misliš da je ona tebe izbrisala tek tako iz života?

Ma videćete draga Beara, sve će biti kako sam vam rekao. Ne ulazim u novu sezonu, idem u Nemačku sledeće nedelje -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se čuješ sa Aneli? -pitala je gledateljka.

Sad ćete vi da podržavate Aneli i novog dečka u osmici, biće oni super. Živi bili pa videli. Ja znam da je to tako. Oćete da joj sada pošaljem jednu poruku, evo sad ću. Pozdrav Aneli, želimo da te pozdravimo i poželimo sreću u novoj ljubavi u sezoni osam. Kad ih okačim na stori, novog dečka i nju sa kim god da bude -rekao je Janjuš.

Joj nemoj tako Janjuše da pričaš evo sad ću zaplakati, nisam ja to tako rekla. Janjuše da sam znala da ti pošaljem viski jedan u studio -dodala je gledateljka.

Jel vam ja delujem da sam alkoholičar, ovo će biti moja poslednja emisija u javnom svetu. Završio sam sa javnim životom, počeću da radim neke druge stvari i to je to -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja