AKTUELNO

Vredni savet!

U toku je emisija 'Narod Pita'. Večerašnji voditelj Darko Tanasijević ugostio je Jovanu Tomić Matoru, Danijela Dujkovića Munjeza i Stefani Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pratim vas od Farme, pa sve ove sezone. Imam pitanje za Matoru: Da li ulaziš u osmicu? -pitala je gledateljka.

- Ne znam ništa o tome još uvek i ne mogu da pričam -rekla je Matora.

- Ja bih ti savetovala da više ne ulaziš, da se pozabaviš sa zdravljem. Nađi nekog muškarca i zasnuj brak, ti nisi nikakav prijatelj mnogo te je rijaliti promenio. Imam pitanje za Stefani: Ona je toliko drska devojka i to je postala od kako je sa Matorom u odnosu. Matora ne utičeš dobro na omladinu svojim psovkama, sve devojke si kudila kasnije, Anita ne ide uz tebe i prežali to jednom. Munjez, pošto se gradi pruga Beograd - Niš, ko bi išao od vas na radnu akciju? -pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja bih išao što da ne, ne stidim se ja takvih poslova. Janjuš nikad ne bi išao, on ima mnogo problema sa vratom i ne može da se bavi takvim poslovima -rekao je Munjez.

- Janjuš je najveći prevarant koji postoji, moj rođak mu je bio trener, nema koga nije prevario i pobegao je iz grada zbog dugova silnih. Ja sam mislila da će Anđelo da pobedi i svaka mu čast za njegovu kulturu -rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja