AKTUELNO

Zaboravili na kamere?!

Miki Đuričić pred zoru ušao je zajedno sa Milanom Miloševićem u kupatilo i tamo posmatrao Anu Korać koja se tuširala. Ova stanarka tom prilikom, bez pardona, svojim cimerima pokazala je atribute koje poseduje.

Foto: RTV Pink

Tu situaciju u sobi za rehabilitaciju, zajedno sa pčelarom iz Kupinova, komentarisale su Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora, Sara Reljić, Nadežda Biljić i Dragana Žeželj, a zatim su zadrugari počeli da komentarišu kako, ukoliko nisu sami u prostoriji, ne mogu sa lakoćom da obave svoje potrebe. Međutim, to ne važi i za Mikija Đuričića.

Foto: RTV Pink

Ja kada obrišem b*lju, nekada i na kameru pokažem! Kunem ti se životom! - priznao je Miki i nasmejao sve prisutne, a onda je Matora nastavila i iznela nove detalje iz odnosa sa Sanjom:
Ja sam pojela Sanjine sline! Slane su! Ja joj kažem: "Hoćeš da ti pokažem koliko te volim?!" i pojedem - rekla je Matora, a zatim se i Sara uključila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Vojketa pitala da li bi mi nekada obrisao d*pe?! A on kao bi, e reko junače moj, ja bih tebi na keca obrisala - otvoreno je pričala Sara Reljić.

Foto: RTV Pink

Na ovaj komentar Sare Reljić nije ostao imun Miki Đuričić, pa je izjavio kako bi pevačici "svašta" radio, ali i tražio prizanje da li su njene grudi prirodne ili se ipak odlučila za plastičnu hirurgiju, kao što se ranije pričalo.

Foto: RTV Pink

Sara je na ove Mikijeve reči rekla kako nema potrebe da ga laže i da je njeno poprsje prirodno, dok je Nadežda odmah skočila i opilala grupi svoje koleginice, posle čega je utvrdila da Sara ne laže. Kako je sve izgledalo, kao i šta se dešavalo u nastavku, možete pogledati u video-prilogu ispod ovog teksta.

Autor: S. K.

#Dragana Žeželj

#Jovana Tomić Matora

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Sanja Stanković

#Sara Reljić

'