AKTUELNO

Uporedio ih sa Aneli i Janjušem!

U emisiji "Narod pita" voditeljka Ivana Šopić ugostila je Uroša Stanića i Marka Janjuševića Janjuša. Usledilo je novo telefonsko uključenje, a gledateljka je pružila podršku Urošu i Janjušu.

- Uroša ne treba toliko napadati. Aneli je zaslužila da je Ena tuži, jer ona nije bila u Eliti. Što bi se on zbog jedna Aneli svađao sa njima? Tvoja Ena je u pravu, ona nije rijaliti igrač da bi nju Aneli vređala, niti tvoja tašta - rekla je gledateljka.

- Ja sam to govorio. Aneli je sa mnom završila svaki kontakt, a moja bivša sa mnom nikad neće završiti. Tu nema ljubavi, mi smo u kontaktu i bićemo ceo život. Što se tiče tužbi sami biramo kako ćemo da živimo - dodao je Jajnjuš.

- Ja sam navijala na početku za Mionu, za Janjuša tri godine jer je bio smeša i nasmejavao me je. Meni je Anita draga, ali bih volela da je drugo mesto bila Milica. Ona je trudna, njoj trebaju pare i bila je elokvetna - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Uroše, kako komentarišeš Milicu i Terzu? - pitala je Ivana.

- Mi se čujemo, ona je meni draga osoba. Oni su imali turbulentan odnos, ali za razliku od Janjuša i Aneli njih je trudnoća promenila na bolje. Oni su poboljšali stvari, dok je Janjušu i Aneli donela lošije stvari. Drago mi je da se Terza promenio, izbacio alkohol i fokusirao se na Milicu i bebu koja će da dođe. Moraju da nađu gde će da žive, Milica je u lošim odnosima sa Terzinom porodicom i svaka čast kako to podonosi - pričao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: Andrea Nikolić