AKTUELNO

Ovo je zabolelo!

U toku je novo izdanje emisije ''Narod pita'', a voditelj u studiju je Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Maja Marinković i Stanislav Krofak.

Uključila se nova gledateljka, Dunja iz Vršca.

- Ako bi mogao Stanislav da objasni šta se to desilo, pa je poslao tu neku poruku - pitala je Dunja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Maja i ja smo zajedno išli na žurku i ja sam tad prespavao u hotelu. Njaveći problem je ispao što sam pokazao poruke sa Vanjom i onda je dan nakon ''Narod pita'' ispao haos. Imao sam jednu neotvorenu poruku, ona je to videla i nastao je nesporazum. Jedva sam čekao da se završi agonija. Dobio sam klipove i video šta Taki priča o meni. Video sam i da ona hoće kontrolu, da vidi s kim se dopisujem, a mi nismo u vezi. Rekao sam joj da prelazi granice, a ja sam napisao da ne želim vezu. Mislio sam da se družimo, trebalo je da prođe neko vreme - rekao je Stanislav.

- Ja to nisam tako doživela - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li si hteo da ostanete u šemi nakon te poruke - pitala je gledateljka.

- Ne, hteo sam da prekinemo komunikaciju. Mislio sam da će to ići lagano. Nisam hteo odmah vezu - odgovorio je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ko je tebi tražio vezu - pitala ga je Maja.

- Ti svojim ponašanjem, govorila si da smo na korak od veze - rekao je Krofak.

Foto: TV Pink Printscreen

- Strašno, ne mogu da verujem šta ovaj čovek radi. Udarila ga slava u glavu, hoće da se iživi. Šta sad, pošto se osećam loše - kazala je Maja.

- Imaš ti neke emocije prema Maji - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Svidela mi se fizički, ali u jednom trenutku mi se zgadila. Posle mi je bilo lepo da šetamo, pričamo - rekao je Krofak.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković