AKTUELNO

Totalna promena!

Voditelj Darko Tanasijević je nakon uključenja porazgovarao sa Majom Marinković i Stanislavom Krofakom o vezi Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović.

- Kako komentarišete to što su Miona i Ša, uprkos svemu, ostali zajedno - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja moram da kažem, da budem realna i da kažem svaka čast, s obzirom da sam ja prva pričala da od tog posla nema ništa i da će Miona šutnuti Ša. Ja Mionu kao Mionu ne gotivim, nemam lepo mišljenje o njoj, drago mi je što se tako postavila. Naravno da ne treba da se zamera sa roditeljima, ali opet, jednoj devojci koja ima 24 godine svaka čast, jer je ostala dosledna - rekla je Maja.

- Otišla je, razgovarala je s porodicom, majka je otpratila na mrežama, nisu se rastali u lepim odnosima - rekao je Tanasijević.

- Ne mogu ništa loše da kažem, ali onda treba da se vratimo u 19. vek da nam roditelji biraju partnera. O njoj kao osobi nemam lepo mišljenje, ali mi se sviđa što je stala iza svog dečka, to je za poštovanje - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Stanislave da li si očekivao da će Miona okrenuti leđa porodici - pitao je Darko.

- Ne znam šta bih rekao, nisam očekivao da će tako postupiti prema roditeljima, ne poznajem takvu Mionu, ali otkako sam izašao, ne spominjem ih. Čim čujem ta dva imena, nije mi dobro - rekao je Stanislav.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić