AKTUELNO

Niko nije očekivao da će takmičar ovako burno odreagovati.

Žurka je u toku noći bila jedna od najveselijih, a Marko Bulat je svojim hitovima maksimalno oraspoložio zadrugare. Međutim, kod pojedinih ukućana alkohol je učinio svoje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Teodora Džehverović bila je raspoložena na zavidnom nivou, a haos je nastao kad je u jednom momentu odlučila da se posluži pićem Marka Miljkovića. Nije očekivala da će on zbog toga tako žestoko odreagovati i brutalno isprovocirati njenog dečka Anđela Rankovića.

Uzela mi je viski sa stola, a misli da ja to nisam video i došao da mi se unosi u facu - objasnio je Marko Banetu zbog čega je nastala svađa.
Iskuliraj ga, brate, šta te briga nemoj da praviš sra*a! - pridikovao mu je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Obezbeđenje je odmah odreagovalo, pa je Anđela i Teodoru izvelo napolje dok se strasti među njima ne stišaju. On nije mogao da veruje zbog čega je Marko tako odreagovao, a Teodora je sa razumevanjem pokušala da mu objasni šta se tačno dogodilo.

Uzela sam mu tri kapi viskija, a on dolazi i kaže razočarali ste me što ste to uradili! Brate, zbog tri kapi viskija! Kad se otrezni reci mu sve što imaš, nemoj sad da se svađaš, molim te! - ubeđivala ga Teodora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Samo kad se napije tad dobije mu*a! Je*em ga u usta ja! - bio je besan Anđelo.

Ukućani su nastavili da uživaju u ritmu muzike koja je bila dominatna u svakom pogledu, a kako se sve odigralo pogledajte u nastavku.

K.R.

#Anđelo Ranković

#Marko Miljković

#Teodora Džehverović

'