AKTUELNO

Otkrio sve detalje svog ljubavnog života!

Bivši učesnik rijalitija, Mensur Ajdarpašić, pojavio se na žurci povodom završetka Elite 7. On je tom prilikom otkrio sve o njegovom flertu sa Dankom Grujić u toku superfinalne noći. Dotakao se prevare Jelene Marinković sa Urošem Rajačić, te nam je otkrio da li je emotivno ispunjen i kada planira da se ostvari u ulozi oca.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Mensure, u toku superfinalne noći si bio jako blizak sa Dankom Grujić, šta se sa njom dešava?

-Za flert nisam mislio na Danku, to je neko novi iz mog života. Ja sam bio ud ruštvu kada je ona meni prišla, stala je pored nas i bacila je foru u fazonu da li ću joj pružiti ruku i onda sam ja rekao da nemam problema sa tim i objasnio sam joj razloge zašto joj nisam pružio pri izlasku. Ja sam stajao kod bine i komunicirao sam sa Samirom, pogledi uopšte nisu bili upućeni Danki, niti komunikacija. Ja da sam hteo bilo šta rekao bih iskreno sve, nemam problem da kažem ako mi se neko sviđa -rekao je Mensur.

Ti se nikada nisi ustručavao da kažeš svoje mišljenje u rijalitiju, zanima me tvoje mišljenje o Rajačiću i Jeleni Marinković?

-Oni su meni nekako mlaki, svaki put kad se desila preljuba imalo je neku težinu ali su mi oni totalno neubedljivi u ovome što rade, mislim da će ovo brzo da prođem nekako su mi kao mlaka voda. Sigurno je da može između njih da bude nešto napolju ali mislim da je to samo kratkog daha -otkrio je Mensur.

Foto: Pink.rs/J. Simonović, Pink.rs

Šta je to što si zamerio Janjušu u toku njegovog učešća, vi ste bili najbliži u rijalitiju?

-Ja sam mu rekao šta mu nije trebalo, ne uzimam ja njemu to kao zamerku, svi mi grešimo , to je sve ljudski -otkrio je Mensur.

Kada ćeš ti konačno da nađeš neku ljubav za stalno i da se smiriš?

-Ja se nadam da će to biti u bliskoj budućnosti, stvarno sam planirao da se uozbiljim i trebalo je da bude malo drugačije od onoga što se desilo ali eto na kraju je puklo. Hteo sam totalno da se povučem iz javnosti ali eto nije išlo -rekao je za kraj Mensur.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja