AKTUELNO

Kraj!

U toku je emisija 'Elita - Specijal'. Voditeljka Ivana Šopić se uključila direktno u program, te je porazgovarala sa Jelenom Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena, jel si se pronašla u pesmi 'Kukavica', da li je to Uroš jer je napustio Belu kuću ?

Nismo se javili jedno drugom, njegov problem što se tako ponaša, ja ne treba prva da prilazim, uopšte se nije udostojio da mi pruži ruku. Mnogo toga se i čulo i saznalo, mislim da je dosta povodljiv i da sluša šta mu neko priča, mislim da nije džentlmenski u svakom slučaju ali meni ne pada na pamet da se prva javljam. Ja sam videla tu hladnoću i na finalu i osetila sam to. Rekao mi je da je dobio razne poruke ali njega niko nije nagovarao da bilo šta radi. ja sam mu rekla da možemo da provodimo vreme i van svega ovoga ali eto ja sam sve sama zaključila. Ja nisam mala i uradila sam mnogo toga na svoju ruku, nije imao odgovornost ali ako je postojalo nešto između nas mislim da nije lepo da se ovako ponaša. Ja nemam nameru više sa njim da se sretnem i rzgovaram

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si razgovarala sa Ivanom i šta se dešava povodom toga?

Nisam prilazila stanu, sve je uzela moja drugarica, mislim da nije ostalo nitša bitno od stvari. Danas mi je poslao neku papirologiju koja mi je stigla, ja sam mu se zahvalila, nakon toga je počeo da mi prebacuje šta sam objavila na instagramu i kako me nije sramota ali sam ga ja iskulirala. Nije prirodno nakon svega toga da se družimo i samo čekam da se potpiše taj razvod -rekla je Jelena.

Intervju se završio nasrtajem Žane Omniee na Jelenu Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja