AKTUELNO

U ove njene tvrdnje niko od njenih cimera ne veruje!

Voditelj Darko Tanasijević danas je ušao u Belu kuću, a takmičari će morati da objasne zbog čega oni zaslužuju da pobede u najgledanijem rijalitiju u regionu. 

Miona Jovanović je treća osoba koja se obratila svojoj podršci i priznala zbog čega ona zaslužuje da bude na tronu u superfinalnoj noći "Elite".

- Mislila sam da ću da ostanem par meseci, ali mi se sve menja. Došlo je do najgore situavije, prevare, a i najlepšeg čina, zaljubljivanja. Bila sam presrećna dok mi nisu došlo roditelji, mislila sam da će sve biti prelepo. Ne znam odakle mi ideja da će oni mene da podrže. Koliko god da sam verovala u svoje odluke, raspadala sam se. Najbolje izgledam, kad se najbolje osećam. Posle par meseci je tek krenuo pakao, on se pojavio i kreće period cirkusa, zabave, ludila i pakla - govorila je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zabava... - dobacio je Ša.

- Mogu li da imam svoje izlaganje? Mislila sam da ću da skrenem sa psihom. Ja sam se prepolovila od marta, tad sam bila kao prasica. Imala sam stresne situacija, strepila sam da li će on da napravi glupost, a ja da kažem nešto pogrešno. Htela sam da izguram svoje, malo da kažem šta mislim, pa sam hvatala krivine. Uradila sam sve ono što sam rekla da nikad ne bih. Kako god zvučalo ja apsolutno nisam folirant, videćete u "Narod pita. Jedva čekam da vam se smejem. Ja sam sigurna u sve ono što sam govorila. Pretrpela sam uvrede, nema kakve epitete nisam dobijala - nastavila je Jovanovićeva, a takmičari su joj se smejali jer je većina uverena da folira ljubav sa reperom.

- Smatram da sam boginja, lutka prirodna, svi koji volite prirodne i umetnost glasajte. Ja sam specijalac da se izvučem iz nekih situacija - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.