AKTUELNO

Ahmićeva pozvala svoje fanove da zajedno dokažu njenu istinu!

Voditelj Darko Tanasijević danas je ušao u Belu kuću, a takmičari će morati da objasne zbog čega oni zaslužuju da pobede u najgledanijem rijalitiju u regionu. 

- Ja sam ovde svašta prošla i smatram da treba da budem pobednica. Od prvog do zadnjeg dana sam iznela rijaliti na leđima. Imala sam probleme sa bivšim mućem, a posle se dokazalo da 90% stvari koje je izneo nije istina. Nisam lomila, budila sam se na vreme i podnosila sam kritike. Zaljubila sam se, zavolela sam osobu i ta ljubav je bila lepa nekih dva meseca, a onda je sve krenulo nizbrdo.  Bilo je previše svađa, nepoverenje, vređanja, ljudi su govorili da sve lažem. Dobijala sam optužbe i to velike - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li se osećaš da si bila na optuženičkoj klupi i da si uvek morala nešto da dokazuješ? - pitao je Darko.

- Da, uvek sam morala, vrištala sam iz petnih žila da bih dokazivala, a ni tad mi nisu verovali da sam folirant. Dolazio mi je suprug u studio, išla sam na klupicu sa Stanijom, suočila se sa devojkom zbog koje me je ostavio i zbog koje sam propatila. Desila se trudnoća, abortus, sve se loše desilo na kraju. Mislila sam da će sve ovo biti moj lek, a razbolela sam se još više. Mislim da će mi ovo biti životna škola. Ovo će biti moja pobeda. glasajte na najjače, obraćam se svim svojima da daju sve od sebe i da dokažemo da sam govorila istinu - poručila je Ahmićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.