AKTUELNO

Otvorila njihove karte!

Nakon što je napustila Belu kuću i zauzela 24. mesto, Stefani Grujić stigla je u studio, te je voditeljki Ani Radulović. Otkrila joj je da li joj je krivo što je sad ispala, a progovorila je i o Jeleni Marinković i Urošu Rajačiču

- Očekivala sam Stefani, ona je moja mezimica. Ona je neko ko ne laže, družimo se osam meseci. Na neki način sam je izdala, nije trebalo. Rajačić mi duguje krunu jer da nije bilo mene, ne bi došao dovde - rekla je Jovana.

- Je l' si znala da ćeš ispasti - pitala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Očekivala sam, nije mi krivo, tempo je bio ogroman - odgovorila je Stefani.

- Da li ti je krivo što nisi ćutala - pitala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne, ne bi bilo ispravno i da sam ćutala. To je počelo pre dva meseca, kad su se vratili iz zatvora. Rekla je da su bili intimniji, da je počela da se zaljubljuje. Znala sam da njihov brak neće opstati napolju jer mi je pričala kakve su probleme imali. Mislila je da on ne želi tu vantelesnu oplodnju, niti da ide s njom kod ginekologa. Stalno je ponižavao i ućutkivao - kazala je Stefani.

- Zašto je onda dozvolila da ovako završi odnos - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ona je nastavila sa Ivanom u krevetu, nako tog zatvora. Tu je pokazala zlobu, izblamirala se - rekao je Zola.

- Možda i Pirata gleda kao opoodnju, možda s njoim nastavi taj život. Živi bili, pa videli ishod ove situacije. Niko ne može da me uveri da čovek nije znao s kakvom ženom je živeo - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefanin profil pogledajte OVDE!

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković