AKTUELNO

Nepravda?!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca', voditelj Darko Tanasijević ovog dana tu je da raskrinka učesnike do srži. Naredno pitanje bilo je za sve učesnike u Eliti.

-Gde ste sad da pljujete i osuđujete Jelenu, kada ste Anitu svi linčovali zbog nečeg mnogo manjeg - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

-Naravno da nije lepo, ali nismo ni komentarisali. Ona ako je osetila da ne voli Ivana, trebala je da se odvoji od njega - rekao je Bebica.

-Što niko nije rekao za Jelenu da je došla iz sela, da je prevarila čoveka pet godina, gde ste da pitaju Jelenu što se ne seče sada. Anitu su svi linčovaki i bežali od toga, - rekao je Anđelo.

-Anđelo oni nju neće da pljuju jer mene ne vole, pa neće da mi daju na značaju - rekao je Ivan.

-Ne lupetaj bre, ja prvi kažem ko je*e Ivana, prve je sve napljuvao - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je juče rekla Đedoviću da je njima bilo savršeno i tako nežno - rekao je Darko.

-Meni to nije rekao. Meni je Uroš sinoć sve u detalje ispričao. Ona gospođa ne sme da mi ispriča. Nije mi bilo dobro, ja sam se pitao da li sam ja normalan. Ovo je takav blam nje - rekao je Ivan.

Hajde da se vratimo na temu i da uporedimo način na koji je prošla Anita, a način na koji je prošla Jelena - rekao je Darko.

-Mene je blam umesto tebe, neću ti sigurno oprostiti. Ona nema mu*a da dovede dečka i da se ispriča sa njim - rekao je Ivan.

-Pa ti mi ne dozvoljavaš - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

-Evo ja želim da mi pričamo - rekao je Uroš.

-Jel vama normalno da ja opisujem Ivanu detalje tog čina? - rekla je Jelena.

-Poenta je da je on meni opisao na jedan način i tako sma ja stvorio sliku. Nakon toga ja sam ga zamolio samo da mi na oči nešto ne radi. Kada bi meni neko dao čokoladicu da dam Mioni, ja bi do Ša došao i rekao istinu - rekao je Ivan.

- Šest godina zajedničkog života, brak, crkveni brak, reč Jeleni nisu rekli. Aniti su za poruke rekli sve najstrašnije i još joj ovde nabacuju muškarce, pa danas priča Matora da se ona samo branila, ne mi smo se branili - rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P