AKTUELNO

Iako nije bila saglasna sa navedenim činjenicama, ipak je pričala sa poštovanjem.

Zorica Marković, bivša ukućanka rijalitija "Zadruga" je prokomentarisala bez dlake na jeziku šta misli o ljubavnom trouglu Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kockar. Ona je jasno rekla da ne podržava ljubav blogerke i pevača i bila na strani prevarene žene.

Foto: Printscreen Youtube

Kako su zadrugari imali priliku da vide šta je pevačica izjavila o ovoj situaciji, a pritom je bila direktno uvređena Zoričinim rečima gde je ona Đoganijevu žestoko izvređala, blogerka je dala svoje mišljenje povodom ovoga.

Žena koja je bila ovde sa nama, videlo se na početku da ona mene ne gotivi. Apsolutno nema nikakav razlog. Poštovala sam je kao ženu, gospođu, kao umetnicu. Bila je prema meni okej, ali sam kroz dosta situacija primetila da ne može da me gleda očima, verovatno zbog Kristine i cele situacije. Da sam ja bila sa pola grada to je daleko od istine. Imala sam tri veze u životu, stvarno ne želim nikome da se pravdam sa kim sam ja bila. To je njena stvar, njeno mišljenje, ja to poštujem - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: ISTINA IZAŠLA na VIDELO! Mina PRIČALA KAKO JE PREBOLELA Đeksona, a onda je morala da se SUOČI SA NJIM! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

'