AKTUELNO

Posle ovoga će Ša morati da shvati neke stvari!

Nakon što su Miona Jovanović i Stanislav Krofak komentarisali svoj ljubavni klip, voditeljka je dala reč Anđelu Rankoviću.

- Pogled govori više od hiljadu reči, sada smo videli nešto što niko ne može da porekne. Vidimo svi šta se tu dešava, nije im svejedno, ali ja mislim da se neće pomiriti. Prvo zbog njegovog ega, nije ni njemu, ni njoj lako. Videćemo, ali kad budemo videli. Poznati su oboje sada, pa ako se budu pomirli videćemo svi. Stanislav nikada nije rekao da Mionu ne voli, samo je rekao da neće preći preko nekih stvari. Vidi se sve, jeste se ona zaljubila u Ša, ali žali za odnosom koji je bio mnogo bolji nego sa Ša - govorio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam rekla da ne osećam ništa prema njemu - dodala je Miona.

- I Miona i Ša imaju milion grešaka, ali mi je žao zbog svega šta se dešava - dodao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

- Svima je sada sve jasno, a i on i ona su tokom igre istine najavili to pomirenje koje će se desiti napolju. Oni su sada ovde raščistili sve što su imali, a na Mionu će uticati porodica. Ona je za Vanju pitala zbog sebe, ne zbog Ša - dodao je Bebica.

- Ona je Vanju namerno pominjala ovde - dodao je Ša.

- Meni je on govorio da sam se ja ogrešila o Vanju - rekla je Miona.

- Sve je sada jasno, zbog svadbe, zbog hotela, zbog svega, sada nam je svima sve jasno, ja ne znam šta Ša i dalje radi kraj nje - govorio je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: N.B.