AKTUELNO

Pogubila se!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Maja Marinković pokušala je da prebaci priču na Aneli Ahmić kako joj se sviđa Filip Car kako bi sebe oprala kod Stanislava.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Maju: Sinoć si pod dejstvom alkohola opet pokazala koliko voliš Filipa Cara i da je tvoj odnos sa Stanislavom samo sujeta i da ga iza leđa samo ponižavaš? -pitao je Milan.

Neću više da pijem, večeras ste me demolirali sutra malo manje. Ne volim ja Filipa, o njemu ružnu reč neću reći, pošto je ona okačila klipove za Cara i mene, mi kad smo se svađali u izolaciji ona je na to nešto prokomentarisala. Onda sam se setio kad je Janjuš spominjao Filipa jasno mi je da imaš pik na moje muškarce -rekla je Maja.

Otkud Filip u priči, ne znam zašto spominje čoveka jer ga ja ni ne poznajem -rekla je Aneli.

Za sve to je krivo pivo i vino, Jovana me je urnisala -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislave kako ti pušiš foru? -pitao je Milan.

Ne pušim foru, ja sam rekao pre mesec i po dana da sve znam i da se smejem samo. Ja sam svestan da ga ona spominje i da mu je na pameti -rekao je Stanislav.

Pitanje za Matoru i Stefani: Šta se dešava tu? -pitao je Milan.

Pa ništa, blejimo i to je to. Družimo se i nismo se družile još uvek, sviđa mi se Matora pa što ne bih probala sa njom -rekla je Stefani.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja