AKTUELNO

Dobila je ubedljivo najviše glasova svojih cimera.

Obezbeđenje rijaliti programa "Zadruga" danas je ušlo u Belu kuću i zaključalo spavaću sobu zbog toga što zadrugari spavaju kako nakon jutarnje muzike, tako i u toku popodneva. Podsetimo, juče su ukućani kažnjeni sa po hiljadu dinara, jer je preko pet zadrugara, koliko je dozvoljeno, spavalo preko dana.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pretpostavljamo da i sami znate da nisu svi krivi za zaključavanje sobe. Kako se pojedinci nisu obazirali na brojne apele, jedino što je pošteno je da spavaća soba bude zaključana. Sada ćete glasati za zadrugara koji je po vama najveći krivac. Biraćete osobu koja je najviše vremena provela u krevetu. Osoba koja je po vama jedva čekala kraj bilo kakvih aktivnosti, kako bi se trčećim korakom dohvatila kreveta. Znamo i mi i vi da je takvih više, ali moraćete da se odlučiti za jednu osobu koja je najviše spavala, kunjala i dremala kada za to vreme nije - Veliki šef.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ukućani su odmah počeli sa glasanjem, a u jednom trenutku Teodora je izjavila kako je zadrugarima najveći problem da se odluče između Zorane Stefanov i Mine Vrbaški. Ova stanarka primetila je i da se nekada dogodi da Mina Vrbaški prespava i sastanak.

Foto: RTV Pink

Meni je drago što su zaključali sobu! Po meni najveće spavalice ovde, koje spavaju i posle muzike su Maca, Mina, Zorana, Nadežda i mozda Sara i rekla bih Kija, ali svoj glas bih dala Mini - izjavila je Jelena Krunić.
Vojke budan spava - šalila se na račun svog cimera Marija Ana.

Foto: RTV Pink

Za najveću spavalicu ukućani su proglasili Zoranu Stefanov, a kako je sve izgledalo možete pogledati u donjim video-snimcima.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'