AKTUELNO

Poljuljano joj poverenje!

U toku je debata. Tema debate je da li treba priznati da si pogrešio ako imaš osećanja prema bivšem. Maja Marinković smatra da je Stanislav bio neveran Mioni napolju, te otkrila da sa bi ostala sama do kraja rijalitija da i dalje gaji emocije prema Filipu Caru.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kako si znala da je planirao veridbu, trebalo je to da bude iznenađenje? Da li ti je žao što si ga prodala jeftino? -pitao je Đedović.

- Ja njega nisam prodala nego sam se zaljubila, nije sve bilo toliko sjajno između nas i već je ceo odnos bio klimav. U tom periodu pred kraj odnosa smo pričali o mojoj dosadi i bila sam ograničena na taj klub i ugovor, nisam bila sigurna da li je to sve vredno da ja ostajem tamo. Imali smo učestale rasprave i ja sam dobila ponudu za ulazak ovde - rekla je Miona.

- On je pustio da vidi da li će neke stvari da se promene, meni nije jasno šta ljudi pričaju ovde - rekao je Ša.

- Ja sam samo želeo da pustim malo vreme, hteo sam da joj pomognem da snimi pesmu - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da ja i dalje imam neku emociju prema Caru ostala bih do kraja sama u rijalitiju, ali sam se ovde zaljubila i mene on više emotivno ne interesuje. Ja sam svoj život nastavila dalje, kroz određeno vreme sam videla da Stanislav ima lepo ponašanje i da je lep čovek, nikad nisam ulazila sa njim u odnos jer teram inat - dodala je Maja.

- Je l' misliš da je laknulo i njemu i Mioni jer je sad jedan jedan? -pitao je Đedović.

- Ne, ja mislim da je on imao nešto sa devojkama i napolju. On kada je ušao ovde rekao je da mu se samo ja sviđam -rekla je Maja.

- Mislila sam da je najbolji put da uđeš u novu vezu ali su to samo problemi, lažeš sebe i zavaravaš, smatram da je to glupost. Ja sam sa Sanjom imala emocije i kad smo bili sa drugim partnerima, mi bi se možda i pomirili da ja nisam ušla u rijaliti. Htela sam da se pomirim sa njom i posle Anđela, desio je i taj udes i onda su se stvari na kraju iskomplikovale - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja