AKTUELNO

Crni sto na nogama!

Voditelj Milan Milošević podigao je Lejdi Di kako bi otkrila sve o priči koju je plasirala kroz Belu kuću, a to je da se Aneli Ahmić sviđa Nenad Aleksić Ša.

- Danima se širi priča kroz kuću koju si ti proširila da se Aneli zaljubila u Ša - rekao je Milan.

- Mi smo se trudili da igramo i budemo veseli, a Aneli je sedela, a jedini trenutak kada je Aneli vrckala, to je kada je igrala sa Ša ...Ona je celo veče bila utučena Ša - rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ša je dobar sa Inasom, ja sam dobra s njenim tatom. Više puta smo pričali o njemu ovde, počela je pesma od Inasa, počeo je da pleše i ja sam, bili smo udaljeni - rekla je Aneli.

- Miona tada nije bila tu - rekla je Lejdi Di.

- Sram te bilo na ovome, ovo je Lakićev i njen plan da me degradiraju, ne zanima me uopšte - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

- Upalili su se i Lakić i Lejdi, ovo je van pameti, ja mislim da je ostala sa Janjušem u vezi da bi bila svadba, pretpostavlja. Ovo su se dogovorili. Ja i kada sam bila ui najgorem sukobu, nisam rekla za Ša, nego ni za koga u životu. Ovo je isto kao kada bi se sada reklo da sam ja zaljubljena u Miću, ovo je odvratno - rekla je Kačavenda.

- Ima svađu s Aneli, pokušava da je kanali, a kako se zovo između nje i Lakića, ono navlačenje kanapa i ostalo - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Svi kažu da je Jelena zaljubljena u Ša, sve vreme je u providnoj haljini vrckala du**etom i nabijala mu se u facu - rekao je Uroš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić